banner333

banner309

Bitcoin Satın Al

Ekonomi 02.03.2023, 15:08
Bitcoin Satın Al
banner400

Kripto dünyasına giren yeni yatırımcılar Bitcoin satın al konusunda fikir sahibi olmak ister. Kripto piyasasında yer alan ilk kripto para birimi olduğu için Bitcoin’e ilgi büyüktür. Dünya genelinde büyük bir kitle tarafından ilgi gören ve yatırım aracı olarak tercih edilen birimlerden biridir. Piyasaya sürülmüş olan ilk kripto para olma özelliği, bu kadar tanınır hale gelmesinde büyük rol oynar.

Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

Kripto paralar üzerinde ilk defa işlem yapacak olan kullanıcılar, Bitcoin satın alma işlemleri hakkında bazı sorular sorabilir. Öncelikle kripto borsası için hizmet EgeMoney sitesine kayıt yaptırmak gerekir. Kullanıcılar kişisel bilgilerini girerek kendilerine ait bir hesap oluştur. Hesap içinde dijital cüzdan üzerinden para akışı sağlanır.

Dijital cüzdan, şifreleme yöntemleri ile güvenli şekilde muhafaza edilir. İşlemler sadece kişinin adına açılmış olan banka hesapları üzerinden gerçekleştirebilir. Sitenin anlaşmalı olduğu bankalardan herhangi bir tanesi ile hesaba para gönderilebilir. Gönderilen para ile Bitcoin satın almaya başlanabilir.

Kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkartmak adına özel olarak tasarlanan kripto borsa sitesi olan EgeMoney, ara yüz oldukça sade tasarıma sahiptir. Kullanıcılar istedikleri kripto para birimine kolay şekilde ulaşabilir. Site sahip olduğu ara yüzü sayesinde kolay şekilde işlem yapma hakkı tanır. Site içinde yer alan grafik ve analizler sonucunda Bitcoin değeri anlık olarak takip edilebilir. Kullanıcılar istedikleri zaman Bitcoin satın al kısmından kolaylıkla işlem yapabilir.

Bitcoin Nasıl Satılır?

Kullanıcılar EgeMoney dijital borasına üye olduktan sonra, site üzerinden satın aldıkları Bitcoin’leri aynı şekilde geri satabilir. Yatırım amaçlı Bitcoin satın alan kullanıcılar düzenli olarak fiyat grafikleri takip etmelidir. Yatırımlar uzun veya kısa vadeli şekilde olabilir. Bitcoin gibi oldukça ünlü olan kripto paralar uzun süreli yatırım yapmak için uygundur. Kullanım için düzenli olarak takip ettiği değerler üzerinden istediği zaman Bitcoin varlığını satabilir. Site üzerinde yer alan alım ve satım menüsü üzerinden anlık olarak işlemler yapmak mümkündür. Sahip olunan Bitcoin varlığının tamamı ya da bir kısmı satılabilir. Kullanıcılar ellerinden kalan Bitcoin varlıklarına cüzdan üzerinden ulaşabilir. Satılan Bitcoin, sattıktan bir süre sonra dijital cüzdan bakiyesine geçer. Sitelerin yoğun olduğu dönemlerde bakiyenin aktarılması birkaç dakika uzayabilir. Dijital cüzdanda bulunan bakiyeyi kullanıcılar isterlerse banka hesaplarına geçirebilir.

Bitcoin ile Altcoin Takasının Sağladığı Avantajlar

Kripto borsası için tercih edilen EgeMoney, sadece alım ve satım ile sınırlandırma yapmaz. EgeMoney içerisinde takas(p2p) gibi farklı işlemleri görmek mümkündür. Takas mantığı sahip olunan kripto para birimi ile farklı bir birimin değiştirilmesidir. Kripto birimleri birbirine farklılık gösterse de karşılığında eşit olacak şekilde bir takas söz konusudur. Bitcoin piyasada bulunan en yüksek değerli kripto paralardan biridir. Kullanıcılar sahip oldukları Bitcoin’leri daha farklı bir kripto para birimi ile değiştirebilir. EgeMoney kullanıcıların doğru şekilde analiz yapması için bazı grafik ve analizler sunar. Kullanıcılar sitenin sunduğu veriler sayesinde sahip olunan Bitcoin’leri daha fazla kripto paraya çevirerek daha yüksek miktarlarda gelir elde edilebilir. EgeMoney ara yüzünde yer alan  Bitcoin satın al işlemlerinin bulunduğu menüden takas işlemleri de yapılabilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48