banner333

banner309

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu İlk Mezunlarını Verdi.

İlimizde yeni kurulan Yıldız Eskicioğlu Anaokulu minik öğrencileri büyükleri aratmayacak gösteriler sunarak kep attılar.

Eğitim 29.05.2017, 18:19
Yıldız Eskicioğlu Anaokulu İlk Mezunlarını Verdi.
banner400

YILDIZ ESKİCİOĞLU ANAOKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
    İlimizde yeni kurulan Yıldız Eskicioğlu Anaokulu minik öğrencileri büyükleri aratmayacak gösteriler sunarak kep attılar.
    Programda öğrenci velilerine seslenen Okul Müdürü Akif Köse; “Yıldız Eskicioğlu Anaokulu olarak düzenlemiş olduğumuz mezuniyet günümüze hoş geldiniz. Yeni okul olmamız dolayısıyla ilk mezunları vermemizin gururunu yaşıyoruz.
Bizler okulumuzda öğretmenlerimizle çalıştığımız süre içinde, çocuklarımıza en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Bir yıl boyunca çocuklarımızla yorulup, yine onların tatlı bakışlarıyla dinlendik.
Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerini ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan, bireyin kabiliyetine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer, çocuklarımızın hayatına bir pencere açıp, temeline birkaç damla su, ufuklarına bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize…
Çocuklarımızı güzel duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkenin ve dünyanın tüm semalarına serpiyorum. Düştükleri her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertmelerini umuyorum. Onları güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin mükâfatı olacaktır. Çocuklarımıza tüm yaşamları boyunca değerli aileleriyle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir ömür diliyorum.” Dedi.
    Okul Müdürü Akif Köse’nin konuşmasının ardından öğrenciler tarafından “Türkiyem” adlı rond, “Anadilsiz Kalırsam” müzikli oyun sunumu yapılarak ardından velilerin hazırlamış olduğu öğrencilerin kostüm defilesi sunuldu.  Daha sonra öğrencilerin yıl boyunca yapmış olduğu etkinlik sergisi gezildi.
Programın son bölümünde öğrencilere katılım belgelerinin verilmesinin ardından minik öğrenciler hep birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde kep atma töreni gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38