banner333

banner309

Öztiryakiler Üniversite Sektör İşbirliği Dedi

Öztiryakiler Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümünde Endüstriyel Mutfak Teknolojileri konulu panel gerçekleşti. Panele Öztiryakiler AŞ Genel Müdürü hemşerimiz Yüksel Yalçın katıldı.

Eğitim 26.02.2016, 01:07 27.02.2016, 12:22
Öztiryakiler Üniversite Sektör İşbirliği Dedi
banner400

 Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde "Endüstriyel Mutfak Teknolojileri ve Uluslararası Standartlar" konulu bir panel düzenlendi. Panele Balıkesir Üniversitesi’nin, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlilerinin yanında Gümüşhaneli Hemşerimiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yılmaz Arı da  katıldı. 
Panelde konuşan Öztiryakiler A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın; endüstriyel mutfakların dünü, bugünü ve mutfak teknolojilerinin tarihsel gelişiminin yanında uluslararası standartlar hakkında bilgi verdi. Türkiye’de endüstriyel mutfakların son 20 yılda dünya kalitesinde tasarım, teknoloji ve fonksiyonel nitelikler bakımından çok gelişme kaydettiğini söyleyen Yalçın gelişimlerin arkasında sistematik bir üniversite- sanayi işbirliği programının olduğunu vurguladı: "Öztiryakiler olarak bugüne kadar bir çok üniversitede bu tarz programlar yaptık. Türkiye’deki üniversitelerimizin Turizm ve Otelcilik, Aşçılık, Mutfak Tasarım ve Gastronomi bölümleri ile işbirliği içinde olmayı sürdüreceğiz" dedi. 
Panel sonunda Balıkesir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Öztiryakiler A.Ş. arasında bir “İşbirliği Protokolü” imzalandı. Bu protokol ile, gastronomi ve endüstriyel mutfak konularının üniversite - sanayi işbirliği kapsamında eğitim, seminer, panel konferans, Ar-Ge, inovasyon ve karşılıklı iş süreçlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11