banner333

banner309

Özel Öğrencilerimizin Okulda Film Keyfi

Gümüşhane Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim öğretim gören 1, 2 ve 3. kademe öğrencileri okulda hazırlanan sinema salonunda film izlediler.

Eğitim 30.11.2016, 17:35 30.11.2016, 17:40
Özel Öğrencilerimizin Okulda Film Keyfi
banner400
ÖZEL ÖĞRENCİLERİMİZE SİNEMA KEYFİ
Gümüşhane Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim öğretim gören 1, 2 ve 3. kademe öğrencileri okulda hazırlanan sinema salonunda film izlediler.
Okul Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Güler´in öncülüğünde Rehber Öğretmenin ve diğer sınıf öğretmenlerinin çalışmaları ve katkılarıyla hazırlanan etkinlik için sinema bileti bastırıldı.
Öğrenciler kuyruğa girerek koltuklara alındı. Hazırlanan patlamış mısırlar külahlarla öğrenciler tarafından alışverişi öğrensinler diye (sözde) satın alınarak yerlerine oturtuldu. Çocuklar projeksiyon ile duvara yansıtılan çizgi filmi ilgi ve keyifle izlediler.
Çocuklar yapılan bu farklı etkinlikten son derece mutlu oldukları, birbirleriyle kaynaştıkları ve toplu halde hareket etmenin keyfini yaşadıkları gözlemlendi. Bu tür sinema ve diğer etkinliklerin haftanın bir gününde tekrarlanmasına karar verildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 21 Mart 2023
İmsak 04:53
Güneş 06:18
Öğle 12:35
İkindi 15:59
Akşam 18:41
Yatsı 20:00