banner333

banner309

Metin Haboğlu Gümüşhane'de eğitimcilerle buluştu

Gümüşhane Eğitimciler Derneği (GÜEDER), Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Sanatçı Metin Haboğlu'nun katılımıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda program düzenledi.

Eğitim 28.11.2014, 08:11 28.11.2014, 08:14
Metin Haboğlu Gümüşhane'de eğitimcilerle buluştu
banner400

Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Din Görevlisi Ahmet Demir'in Kur'an tilavetinin ardından konuşan GÜEDER Başkanı Aydın Bayrak, 'Bugün tüm öğretmenlerimizin unutulmadıkalrını gösteren bir gündür. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşam boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasına dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir.' dedi.

Türk öğretmenlerinin yaşamını öğrencilerine adadığını ve bu bilince sahip öğretmenlerin her geçen gün arttığını kaydeden Bayrak, "Öğretmenler Günü'nde elbette büütün öğretmenleri, öğretmenlerimizi, Anadolu'nun gülen yüzünü dünyaya tanıtan, yüz akımız, eğitime adamış, fedakar, cefakar eğitim gönüllülerimizi hatırlamamız gerekir. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar, yaşam boyu sağlık ve mutluluklar dilerim." şeklinde konuştu.

Derneğin etkinliklerinin sinevizyondan izletildiği programda sahne alan Sanatçı Metin Haboğlu, Öğretmen, Onlar Öndeler, Can Efendim, Medine'nin Gülü, Gidiyorum, Suskunum,ve Yeni Bir Dünya adlı eserleri seslendirdi.
Program, Bülent ve Kadriye Ağaç, Aziz Bayraktar ile İlyas Murathan'a eğitime verdikleri hizmetlerden dolayı vefa ödülleri verilmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46