banner333

banner309

Etkili İletişim Becerileri Kazanma Semineri

Gümüşhane Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birlikte düzenledikleri “Etkili İletişim Becerileri Kazanma” konulu seminer Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonunda yapılan tören ile başladı.

Eğitim 19.04.2019, 10:33
Etkili İletişim Becerileri Kazanma Semineri
banner400

Gümüşhane Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birlikte düzenledikleri “Etkili İletişim Becerileri Kazanma”  konulu seminer Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonunda yapılan tören ile başladı.

Tören İl Milli Eğitim Müdürlüğün Şube Müdürü Onur Aydın’ın katılımı ile Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nihat Olgun konuşmasının ardından, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır “İletişim Becerileri ve Beden Dili” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Seminer sonunda; Doç. Dr. Gülsüm Çalışır, Dr. Öğr. Üyesi Ersin Diker ve Araştırma Görevlisi Gülen Sönmez’e İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaketler ve teşekkür belgeleri sunuldu.

Seminer programının ikinci oturumunda “Medya Okuryazarlığı” konusunda, Araştırma Görevlisi Gülen Sönmez sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi.

Üçüncü oturum ise İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş’ın katılımı ile yapılmış Dr. Öğr. Üyesi Ersin Diker “Sosyal Medya Kullanımı” konusunda öğrenci, öğretmen ve yöneticile bilgilendirme yaptı.

Seminer sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş kapanış konuşması yaparak bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11