banner333

banner309

Yeşilbük Gençlik Derneği'nden anlamlı kampanya

Gümüşhane Şiran Yeşilbük Gençlik Yardımlaşma Derneğinde gelenek bozulmadı. İstanbul Avcılarda faaliyet göstermekte olan Yeşilbük Gençlik Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere alışveriş çeki dağıttı.

Dernek 19.05.2021, 17:16 20.05.2021, 10:22
Yeşilbük Gençlik Derneği'nden anlamlı kampanya
banner400

Yeşilbük beldesinden ihtiyaç sahibi kişilere alış veriş çeklerini, Yeşilbük Beldesi;  Yeşilkent ,Yeşilyurt Mahalle Muhtarları ile birlikte Gençlik Yardılaşma Derneği Yeşilbük sorumlusu Cafer Canan birlikte dağıttılar.

Yeşilbük Gençlik Yardımlaşma Derneği 10 yıldır devam ettirdiği geleneğini bu yılda devam ettirerek, ihtiyaç sahibi kişilleri unutmadı. Pandemi Hastalığı nedeniyle bu sene daha çok İhtiyaç sahibi kişiye ulaşarak alişveriş kartlarını kendilerine verilmek üzere Mahalle muhtarları ve Dernek Sorumlusu Cafer Canan'a gönderildi. Bu kişilerde ihtiyaç sahibi kişilere dağıtarak, Ramazanda ve Pandemi döneminde ihtiyaçların bir bölümünü karşılamış oldular.

Yeşilbük Gençlik Yardımlaşma Derneği Başkanı Yavuz Bölükbaş yaptığı kısa açıklamada; '' Öncelikle Bütün Yeşilbük Belde sakinlerinin ve Türk İslam Aleminin Ramazanı şeriflerini tebrik ediyor ve bu gece kadir gecesi herkesin Kadir gecesi hayırlı olsun. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutluyor, herkese sağlıklı hayırlı Bayramlar diliyorum. Derneğimizin geleneksel hale gelen Ramazan gıda kolisi dağıtma kampanyasını bu sene Alış veriş çeki dağıtarak gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi kişilerin bir miktar da olsa ihtiyaçlarını giderebildi isek ne mutlu bizlere.

Derneğimizi temsilen Yeşilbük sorumlumuza ve Belde Mahalle muhtarlarımıza Aliş veriş çeklerini yerine ulaştırdıkları için Dernek Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum.

Kampanyamıza katkıda bulunan tüm hayırsever arkadaşlarımıza esnaflarımıza ve Kurumsal destek olan  Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) yönetim kuruluna Şahsim ve Dernek Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak: http://www.konaklihaber.net

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59