banner333

banner309

Yedibölük Köyü Derneği, Aydos'ta Muhteşem Bir Buluşma Gerçekleştirdi

İstanbul'un Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Yedibölük Köyü Derneği üyeleri, keyifli bir piknik etkinliği için bir araya geldi.

Dernek 19.09.2023, 12:06 19.09.2023, 12:08
Yedibölük Köyü Derneği, Aydos'ta Muhteşem Bir Buluşma Gerçekleştirdi
banner400

İstanbul'un Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran Yedibölük Köyü Derneği üyeleri, keyifli bir piknik etkinliği için bir araya geldi.

Kartal'ın güzel doğasında yer alan Aydos Ormanı'nda gerçekleşen Yedibölük Köyü Piknik Şöleni, hem köy sakinleri hem de misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Piknikte Yedibölük köyünün yetenekli sanatçıları Cemal Kaya ve Yeliz Tercan, muhteşem türküleriyle sahne aldı ve davul-zurna eşliğinde katılımcılar halaylar çekerek keyifli anlar yaşadılar.

Etkinlik sırasında, Gümüşhane'nin SMA Tip-1 savaşçısı bebeği Ömer Asaf için bağış toplamak amacıyla bir stant açıldı. Ayrıca, kültürel yarışmalar ve çeşitli etkinlikler de programın devamında gerçekleştirildi.

Yedibölük Köyü Derneği Başkanı Fevzi Koç, pikniğe katılanlara ve etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, "Bu birliğin güçlenmesi için katıldığınız için mutluyuz. Yönetim kurulumuz ve değerli köylülerimizle gurur duyuyorum. Bu birliği destekleyen Federasyon başkanımıza, Kooperatif başkanımıza, siyasi parti temsilcilerimize, Dernek Başkanlarımıza, iş adamlarımıza ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim. Birliğimiz daim olsun" dedi.

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya da konuşmasında, "Birlik ve beraberliklerimizin güçlenmesi için bu tür etkinlikler çok önemlidir. ŞİDEF olarak 7 yıl önce başlattığımız bu yolda büyük bir aile olduk. Bugün burada ailece bir aradayız. Gümüşhane'nin SMA Tip-1 savaşçısı Ömer Asaf için stant açarak destek vermeniz son derece anlamlıdır. Allah birliğimizi daim etsin. Bu harika etkinlik ve misafirperverlik için Dernek Başkanı Fevzi Koç ve yönetim kurulunu, tüm Yedibölüklüler adına tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Yedibölük Köyü Derneği Piknik Şöleni'ne, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Tuzla Esnaf Sanatkarları Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daştan, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özalran, Çelebi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çelebi, Drabe Yapı ve Endüstri Ürünleri San. Tic Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Yüksel, ŞİDEF Genel Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Erdal Çiçek, İstanbul Özel Çam Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Çam, Kartal Gümüşhaneliler Derneği (KARGÜMDER) ve Şiran Susuz Köyü Derneği Başkanı Şefik Garip, Şiran Eldiğin Köyü Dernek Başkanı Tahsin Çelik, Şiran Güreş Köyü Dernek Başkanı Binali Çubukçu, Şiran İnözü Köyü Dernek Başkanı Tuncay Gül ve birçok Yedibölüklü katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52