banner333

banner309

TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliğinden Temizlik Etkinliği

TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Selami Öktem, Merkez İlçe Sorumlusu C. Demet Bayraktar ve İl Temsilciliği ekibinden gönüllülerimizin katılımıyla Bağlarbaşı Mahallesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Dernek 03.06.2022, 23:31 03.06.2022, 23:32
TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliğinden Temizlik Etkinliği
banner400

TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Selami Öktem, Merkez İlçe Sorumlusu C. Demet Bayraktar ve İl Temsilciliği ekibinden gönüllülerimizin katılımıyla Bağlarbaşı Mahallesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe aynı zamanda Fevzipaşa İlkokulu öğrencileri katıldı. Yaklaşık 10 poşet atığın doğadan ayrıştırıldığı etkinlikte, öğrenciler doğayı kirletmenin büyük cezaları olmalı dedi. Doğa kirlenirse dünyamız ve bizler zarar görürüz diyen minikler doğayı ve çevreyi temiz tutalım mesajı verdiler.  “İnsanlar çöpleri doğaya attıklarında sadece doğaya zarar verdiklerini düşünüyorlar ama sadece doğaya değil bize de zarar veriyorlar.” dediler.

Öğrencilerden Nil; “Biz buraya doğada vakit geçirmeye geldik, hem çöp topluyoruz hem doğayı temiz tutuyoruz hem de doğada vakit geçiriyoruz ancak insanlar burayı kirletince piknik yapacak yer bulamıyoruz.  Doğayı temiz tutalım ki daha çok yeşillik alanımız olsun, dünyamız daha temiz olsun” dedi.

Öğrencilerden Neva, “İnsanlar çöplerini yere atıyorlar, doğayı kirletiyorlar ama çöp diye bir şey var insanlar bunu kullanmıyorlar. Bir çöpten ne olacak diyorlar ama bir çöp bile dünyaya çok zarar verebilir. Lütfen çöpünüzü çöpe atın.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38