banner333

banner309

Sultanbeyli’de Gümüşhaneli Hanımlar Buluştu.

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği tarafından 2019 Eylül ayından beri ayda iki defa düzenlenen Geleneksel Hemşehri buluşmalarında bu ay HEMŞEHRİ HANIMLAR BULUŞMASI yapıldı.

Dernek 13.03.2020, 12:00
Sultanbeyli’de  Gümüşhaneli Hanımlar Buluştu.
banner400

GÜMÜŞDER Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltı da KURAN-I KERİM Ziyafeti, Şehitlerimiz için DUA ve sosyolog Fatma ÖZCELİK’in “Değerimiz Aile” konulu söyleşi sunuldu.

birinci bölümüne Günün önemine vurgu yapan Sena AKKURT’ un sunumuyla başladı. Programın acılış konuşmasını Dernek kadın kolları başkanı Meryem Saide ZOR yaptı. ZOR konuşmasında dernek çalışmalarını özetledi ve “kadınlar günü olan bu anlamlı günde kahvaltımıza katılan sizlere teşekkür ederim,bugün burada memleketimiz için nasıl birli,k ve beraberlik içinde ise bizlerde derneğimizde bir aradayız,vatan ve millet için canını feda eden şehitlerimiz için dua edeceğiz. Sonrasında önemli değerimiz AİLE konusunda uzman olan hocamız Fatma ÖZÇELİK dinleyeceğiz. Hocama ve sizlere katıldığınız teşekkür ederim” dedi. Kadın kolları başkanı ZOR Programın yapılmasında destek olan dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ ve yönetimine de teşekkür etti. Sonrasında Şule ÇELİK tarafından KURAN-I KERİM okundu.Vatan savunmasındaki Şehitler ve Ahirete intikal eden tüm yakınlar için DUA yı ise İlayda TAYLAK yaptı.

Programın ikinci bölümünde Türkiye Aile Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi sosyolog Fatma ÖZÇELİK Günümüzde Ailelerin sorunlarına değinerek “Bu zamanda ailenin korunması çok önemli,güçlü bir aile oluşturmak ve korumak zorundayız.biz kadınlara bu görev daha çok düşmektedir.” Dedi. Kahvaltıya katılan kadınların sorularını da cevaplayan ÖZÇELİK bu gibi programların yapılmasının önemine değinerek bu hassasiyeti paylaşan dernek başkanı ve yönetimine, kadın kollarına teşekkür etti.

Program dernek tarafından kahvaltıya katılan kadınlara çiçek hediye edilerek sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38