banner333

banner309

ŞİDEF’ten 41 koli kitap

Şiran İlçe Milli Müdürlüğü’nün düzenlediği “Ağacı Bizden Meyvesi Sizden” adlı kitap kampanyasına Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) 41 koli kitap göndererek katkı sağladı.

Dernek 09.02.2022, 08:30
ŞİDEF’ten 41 koli kitap
banner400

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün’ün çağrısı ile “Ağacı bizden Meyvesi Sizden” kampanyasına destek veren ŞİDEF, özellikle derneklerin gençlik kolları teşkilatlarının çalışmasıyla kısa sürede toparlanan ilk 41 kolilik kitapları Şiran’a ulaştırdı.

Kitap kampanyasına destek veren ŞİDEF yönetimine teşekkür eden Genel Başkan Serkan Kaya, eğitime yapılan her türlü katkının çok değerli olduğunu belirterek, “Bizde ŞİDEF olarak eğitime her anlamda destek olmayı önemsiyoruz. Katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da emeği geçen değerli hemşehrilerimize, yol arkadaşlarımıza, ŞİDEF kurucu gençlik kolları başkanı Burhan Gül ve yönetimine, ŞİDEF Gençlik kolları başkanımız Muhammed Yılmaz’a ve yönetimine, ŞİDEF Genel Başkan vekilimiz Yaser Sarı’ya, ŞİDEF Eğitim Komisyonu Başkanımız Alpay Yazıcı’ya, Şiran ilçe mili eğitim müdürümüz Hafız Orhan Aygün ve ekibine kitapların toplanma merkezleri İncedere ve Beydere köyü derneklerimize, kitapların Şiran’a ulaşmasını sağlayan Vadi Şirin Kent Turizim sahipleri Fikri Kaya ve oğulları Emre Kaya’ya, Vadim Kaya’ya, kitap desteği veren adını sayamadığım tüm hemşehrimize teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09