banner333

banner309

ŞEKAV, Misafirlerini Ağırladı

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Şiranlı İşadamı Hasan Kulaksız ve Şiran Devlet Hastanesi Müdürü Ali İhsan Karakuş'u misafir etti.

Dernek 11.12.2014, 09:15 11.12.2014, 08:42
ŞEKAV, Misafirlerini Ağırladı
banner400

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı haftalık olağan toplantısında misafirlerini ağırladı.

ŞEKAV Burs komisyonu üyeleri Ali Beyaz, Ramazan Kahveci, Yüksel Hamzaoğlu, Alaattin Kara, Yusuf Beyaz ve Durbaba Turan tarafından yaklaşık 500 öğrenciye burs verilmesine ilişkin çalışma yürütülen toplantıya Şiranlı İşadamı Hasan Kulaksız, Şiran Devlet Hastanesi Müdürü Ali İhsan Karakuş, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, Öztiryakiler Genel Müdürü Yüksel Yalçın,Şiranlı İşadamı Mehmet Yetim, Şair Salih Özel, Haber 29 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Timur Şahin katıldı.

Şiran'da atıl durumda bekleyen eski devlet hastanesinin yerine Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nun yapılması gerektiğini dile getiren ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, Şiran'ımızın gelişimine katkı sağlayacak her türlü sorumluluğun altına ŞEKAV olarak varız, dedi. 

ŞEKAV'ın ve Şiranlı işadamlarının şimdiye kadar yaptıkları okul ve hayır işleriyle ilgili Hasan Kulaksız'a bilgi veren Başkan Beyaz duygularını içtenlikle dile getirdi. 

İşadamı Hasan Kulaksız ise ŞEKAV'a yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Kulaksız konuşmasında ŞEKAV olarak yapılacak hizmetlerin yanında yer alacağını belirtti. Burs konusunda da ŞEKAV'a katkı sağlayacağını belirtti. Kulaksız konuşmasında Gümüşhanenin sorunlarını ve çözüm önerilerini de ifade etti.

ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci konuşmasında şimdiye kadar 1150 öğrenciye burs verdiklerini, bundan sonra da burs vermeye devam edeceklerini söyledi. ŞEKAV olarak bir hesap açtıklarını, burslar için gelen paraları zekat olarak gördüklerini ve hiç dokunmadan direk öğrencilerin hesaplarına aktardıklarını belirtti.

ŞEKAV Başkan Yardımcısı ve GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu ise Şiran'ın ulaşım başta olmak üzere sorunlarının biran önce çözülmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimizinde bu konularda duyarlı olması gerekiyor, dedi.

Şiran Devlet Hastanesi Müdürü Ali İhsan Karakuş konuşmasında Şiran'da yaşanan sağlık sorunlarından bahsetti ve bu sorunları çözmek için verdikleri gayretleri dile getirdi.

Program diğer katılımcılarında konuşmalarıyla muhabbet havasında geçti.


Haber 29 Gazetesi olarak İşadamı Hasan Kulaksız ile yapmış olduğumuz özel ropörtajımız bu haftasonu websitemizde.




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11