banner333

banner309

Sarar’ın 49 yıllık ehliyeti Gümüşhane’den

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri, SARAR Şirketler Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ‘Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.Yılında Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Anma Gecesi’ne davet etti.

Dernek 12.02.2018, 10:00 12.02.2018, 09:34
Sarar’ın 49 yıllık ehliyeti Gümüşhane’den
banner400

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri ülkemizin tekstil sektöründe öncü firmalarından dünyaca ünlü SARAR Şirketler Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Fabrikasında ziyaret ederek 15 Şubat Perşembe akşamı düzenleyecekleri ‘Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100.Yılında Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Anma Gecesi’ne davet etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu ve Oktay Özçelik katıldı.

Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban’ın da hazır bulunduğu görüşmede Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan yaptıkları faaliyetler hakkında Cemalettin Sarar’a bilgiler verdi.

Yıllar önce Eskişehir’den bir heyetle Karadeniz’i gezmeye gittiklerini söyleyen Cemalettin Sarar, özellikle Gümüşhane’nin Karaca Mağarasını çok beğendiklerini, dikit ve sarkıtların muazzam olduklarını sözlerine ekledi.

Gümüşhane’yi gönlünde çok farklı bir yere koyduğunu belirten Sarar 1969 yılında ehliyetini Gümüşhane’den aldığını söyledi.

Cebinden çıkarttığı ehliyetini dernek yöneticilerine gösteren Cemalettin Sarar şunları söyledi: “Bu ehliyetimi 49 yıl önce Gümüşhane’den aldım. Her ehliyetimi cebinden çıkarıp baktığında Gümüşhane’yi hatırlıyorum. Mütevazi bir şehrimiz. Davetiniz için çok teşekkür ederim. Gümüşhaneliler Derneğinin faaliyetlerini basından takip ediyorum. Sizleri kutluyorum anlamlı bir kurtuluş ve şehitlerimizi anma gecesi düzenlediğiniz için. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Hep birlikte el ele tutuşarak, mehmetçiğimizin yanında birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek sıkıntılı süreci atlatacağız inşallah” dedi.

Daha sonra Sarar giyim fabrikasını Dernek yöneticilerine gezdiren protokol Müdürü Alaattin Çoban, geceye katılacaklarını sözlerine ekledi.


 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44