banner333

banner309

Pendik- Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Çayırova'da coştu.

Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Derneği tarafından Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla 22 Şubat Cumartesi günü Çayırova Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Kültür Merkezinde saat 19.00’da program düzenlendi.

Dernek 24.02.2020, 15:31
Pendik- Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Çayırova'da coştu.
banner400

Düzenlenen programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Mehteran Grubunun gösterisi ile vatandaşlar coştu. Açılış konuşması yapan Dernek başkanı Fatih ÖZTÜRK; “Yeni ve genç bir yönetim olarak çalışmalarımıza başladık. Derneğimiz Pendik’te Kurulu olmasına rağmen, üyelerimiz Kartal ile Gebze arasında dağılım göstermektedir. Bu senede Çayırova ve Darıca’da bulunan üyelerimizin talebi üzerine sn. Belediye başkanımızın da katkılarıyla burada gerçekleştiriyoruz. Biz bilincini oluşturmak, bu vatanı bizlere hediye eden atalarımızı yad etmek, gençlerimize memleket sevdası aşılamak üzere böyle bir program icra ediyoruz. Başta Belediye Başkanımız Bünyamin ÇİFTÇİ’ye Federasyon başkanımız Vahit OLGUN’a ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Programda konuşma yapan Federasyon başkanı Vahit OLGUN ise “Gümüşhane’mizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü münasebetiyle yapılan bu programı düzenledikleri için Pendik-Tuzla Derneğimizin başkan ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu vesileyle Bu ülkeyi bizlere hediye eden ve rahmeti rahmana ulaşan tüm geçmişlerimizi hayır ve minnetle yad ediyorum. Çayırova’da hemşerilerimize hizmet eden ve her daim yanlarında olan belediye başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ’nin şahsında tüm ekibini tebrik ediyorum. Tüm katılımcı hemşerilerimi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ ise “Pendik derneğimizin kurtuluş ile ilgili bir programı ilçemizde yapmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler siz değerli hemşerilerime hizmet için buralardayız. Belediye olarak kurduğumuz ve hazırlıklarına devam eden Folklör ve Halk Müziği korosu Çayırova ’da bulunan hemşeri gruplarının yöresel türkü ve oyunlarını oynayacak hale gelecek ve bu tür programlarda görev alacaklardır. Ekibimle birlikte her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Programı icra eden, Dernek başkanımız ve ekibini kutluyorum” Dedi.

Diğer konuşmaların ardından yöresel sanatçıların konserleriyle program gece geç saatlere kadar devam etti.

Programa Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ, İstanbul GÜDEF Başkanı Vahit OLGUN, İstanbul GÜDEF Gümüşhane Temsilcisi Salim KOCA, GÜDEF Genel Sekreteri Tahir SOYLU, Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Beraberlik Dayanışma Derneği Başkanı Orhan YILDIZ, Kocaeli GÜDEF Başkan Yrd. Adem Bayraktar ve Başkan Vekili Servet YALÇIN, Gebze Teknik Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Orhan ŞAHİN, Gebze Teknik Üniversitesi Müdürü Abidin AYTEMUR, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Mahmut ÇELİK, Çayırova Belediye Başkan Yar. Salih PALAZ ve Kenan TUZCUOĞLU, Pendik Ak Parti İlçe Başkan Yar. Mehmet KARAHAN, Tuzla Eski Belediye Başkan Yar. Muzaffer AYTEMUZ, Pendik Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fahrettin KARAKURT, Pendik Yeniden Refah Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Hasan ÖZSOY, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre DÜZTABAN, Çayırova MHP Meclis Üyeleri Murat DİNÇ ve Davut AKSAY, Çayırova Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yar. Şamil AYYILDIZ, Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Yar. Necmettin AYYILDIZ, Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Beraberlik Dayanışma Derneği Başkan Yar. Mustafa ÇETİNKAYA, Bursa Torul - Kürtün Derneği Başkanı Mustafa DEMİRCİ, Bursa Gümüşhane Torul Demirkapı Köyü ve Çevre Köyler Yar. ve Day. Derneği Başkanı Turan CEBECİ, Ataşehir Gümüşhaneliler Dernek Başkan Yrd. Namık YILMAZ, GÜDEF Kadın Kolları Başkanı Melek ÇUBUKÇU, Pendik Kaynarca Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Gökhan AYGÜN, Şiran Ozanca Köyü Dernek Başkanı Selahattin USLU, Pendik Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Mahmut POLAT, Çayırova Özgürlük Mah. Muhtarı Tamer KAYA, Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Turan ALEMİN, Darıca Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Durmuş BAYRAK, Kürtün Çayırçukur Şendere Dernek Başkan Yrd. Galip KOŞ, Avukat Süleyman AYDIN, Şekerpınar ERKOP Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ahmet BAYRAKTAR, Tohum Sertifikasyon Test Merkezi Müdürü Ünal KARAZAĞ, Pendik Kelkit Öbektaş Beldesi Dernek Başkanı Hacı KAYA, Gebze TÜRKAV Şube Başkanı Ozan ÖZOCAK, Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Kurucu Başkanı Hayrettin ŞAHİN, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem KARAHAN, Çayırova Belediye Başkan Yar. Salih PALAZ, Çayırova Belediye Başkan Yar. Kenan TUZCUOĞLU, Çayırova Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Aydın TURAN, Erzurumlular Dernek Başkanı Behçet GÜNAY, Ordulular Dernek Başkanı Ramazan DEMİR, Ağrılılar Dernek Başkanı Vezir YILDIZ, Sinoplular Dernek Başkanı Muammer AYDIN, Kastamonulular Dernek Başkanı Erdal ÖNEMLİ, Erzurumlular Derneği Spor Kulübü Ahmet AKÇAY, Kocaeli Artvinliler Federasyon Başkanı Ayhan YILMAZ ve Çayırova Belediye meclis üyeleri, Yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda Gümüşhaneliler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39