banner333

banner309

Kocaeli GÜDEF’te Selami Kolcu dönemi

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu 5. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeli kongrede Selami Kolcu başkanlığa seçildi.

Dernek 18.10.2022, 08:40
Kocaeli GÜDEF’te Selami Kolcu dönemi
banner400

Gebze Çözüm Koleji Konferans salonunda yapılan kongrede gündem maddeleri görüşüldükten sonra seçimlere geçildi.

Tek listeli kongrede Selami Kolcu ve yönetimi genel kurul tarafından seçildi. Kongrede yaptığı konuşmada kuruluşundan bugüne bu görevi icra eden tüm yöneticilere gösterdikleri gayret, yaptıkları hizmet ve maddi manevi fedakârlıkları için teşekkür eden Selami Kolcu, “Federasyon başkanıyken hunharca katledilerek vefat eden Süleyman Olgun’a, görevi başında vefat eden Vakıf Başkanı Köksal Kara’ya, federasyonda, derneklerde görev yapıp ebediyete irtihal eden tüm hemşerilerimi de Rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun” diye konuştu.

Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere hizmet etmenin bir onur olduğunu vurgulayan Kolcu, “Bunu bize nasip eden Allah’a hamd olsun. Destekleyen yanımda olan tüm başkanlarımıza da teşekkür ederim. İslam’ın büyük velilerinden ve Gümüşhaneli olmasıyla onur ve gurur duyduğumuz Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin dediği gibi “Temel esas hizmettir. İnsan hizmet ettikçe himmete mazhar olur, izzet bulur ve iki cihanda saadete erer.” Bizlerde tüm yönetimimle bunu şiar edinerek elimizden gelenden daha fazlasını yaparak hep birlikte hizmet etmeye çalışacağız. Amacımız Gümüşhanelilerin birliğini ve beraberliğini sağlamak. Geldiğimiz topraklara olan vefa borcumuzla kültürümüzü, geleneklerimizi göreneklerimizi burada yaşamak ve yaşatmak. Yaşadığımız ve doyduğumuz bu şehirlere entegre olarak zenginlik oluşturmak, katma değer katmak ve bölgemizin sorunlarının çözümünde aktif rol oynamak olacak. Özellikle de gençlere yönelik çalışmalar yaparak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kültürümüzü aktarma ve onları değerleriyle yaşayan ve büyüyen bir gençlik yapmak olacak” dedi.

Kolcu’nun başkanlığındaki Kocaeli GÜDEF yönetiminde şu isimler yer aldı:
Ertuğrul Taşlı, Bayram Sarı, Tuna Coşkun, Özkan Mutlu, Ertan Kara, Halil İbrahim Ayvaz,  Selami Örgüç, Cihan Kaya, Halime Çakmak, Mustafa Aksoy, Arif Derin, Alim Baş, Hatice Pala, İbrahim Köse, Yılmaz Katırcı, Âdem Sevinç, Baki Sevindik, Niyazi Coşar, Hayati Keleş, Efendi Gürbüz, Çınar Derin, Murat Korkmaz, Ekrem Sıtkı Meral, Abdullah Aydın, Yusuf Meral, Adem Bayraktar, Yusuf Yıldız, Bayram Eryılmaz, Servet Yalçın, Hamit Sevindik, Rafet Meral, Burak Şahin, Musa Dalma, Ramazan Meral, Selami İlhan, Hikmet Kor, Ramis Polat, Samet Kolcu, Abdullah Olgun, Mustafa Sezgin, Kazım Özel, Şaban Olgun.

Selami Kolcu kimdir?

1988 Gebze doğumlu olan Selami Kolcu aslen Gümüşhane Merkez Kazantaş köylüdür.
İlk ve orta öğretimini Darıca’da bitirdikten sonra Ankara’da Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden Lisans eğitimini tamamlandı. Sonrasında Gebze Teknik Üniversitesinde İşletme fakültesinde MBA yaptı. 2. Yüksek lisansını da yine aynı üniversitede Strateji Biliminde yapmaya devam ediyor.  Özel bir firmada çalışmakta ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evlidir.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11