banner333

banner309

Karadeniz, GİYAD’da Çalışmalarını Anlattı

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)’ni ziyaret ederek, 4 yıllık çalışmalarını anlattı.

Dernek 24.02.2018, 13:44 24.02.2018, 13:56
Karadeniz, GİYAD’da Çalışmalarını Anlattı
banner400

Belediye Başkan adayı olduğu 4 yıl önce Gİ̇YAD’ı ziyaret ettiğinde bahsettiği bir çok projeyi hayata geçirdiklerini ve taahhüt ettiği projelerin hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Karadeniz;” Gümüşhaneli hemşerilerimiz ile GİYAD ile ilçe başkanlığımızdan başlayan güzel bir muhabbetimiz var. Aday olduğumuzda, seçildiğimizde bir çok kez derneğimizi ziyaret ettik. 4 yıllık Belediye başkanlığımız süresince bir çok projeye imza attık. 800 bin Küçükçekmeceliye hizmet etmekten büyük keyif alıyoruz. Okul, yol, kavşak ,cami, kapalı otoparklar,kapalı pazaryerleri, gençlik merkezi, macera parkı, yeşil alanlar, cem evi, engelliler merkezi, parklar, inovasyon merkezi , Bilgi evleri , öğretmen evi gibi sosyal belediyeciliğin gerektirdiği ve söz verdiğimiz projeleri hayata geçirdik. Devam eden projelerimiz var. İlçemiz 21 mahalle her mahallede projelerimiz var. Herkes sadece yaşadığı mahalleyi görebiliyordu. Bizde sizlere gelerek hem projelerimizi anlatalım hemde sohbet edelim dedik. Sizlere kapılarımız her zaman açık, size hizmet etmek için varız. Bugün bizi burada ağırlayan GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kuruluna, siz kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerimize bizi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e ilçeye yaptığı hizmetler için ve Ziyareti için teşekkür eden GİYAD Başkanı Serkan Kaya;” Mütevazi ve Çalışkan belediye Başkanımız Temel Karadeniz’i Gümüşhaneliler olarak çok seviyoruz. Başarılı çalışmalarını beğeniyle dinledik. Başkanımız o kadar mütevaziki sosyal medyada takip ettiğim halde bir çok projeden haberim yok. 4 yıla çok güzel çalışmalar sığdırmış. 2018 de yapacağı projelerde çok güzel, sosyal belediyeciliği Küçükçekmece’ye getiren başkanımıza tüm Gümüşhaneliler adına teşekkür ediyorum. Derneğimize vermiş olduğu destekler adına sayın başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum.Her başarılı çalışma ardında Gümüşhaneli vardır , ilçe başkanımız Mustafa Korkut’a da çalışmaları İçin ayrıca teşekkür ediyorum.GİYAD ARGE kurulunun hazırladığı 21 maddelik Küçükçekmece için projeleri sayın başkanımıza katkı amaçlı sunuyorum. Okuyup istifade ederse seviniriz ”dedi.

Program sonrası Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz derneğe asılmak üzere GİYAD Başkanı Serkan Kaya’ya Tren istasyon fotolu saat hediye etti .

GİYAD Başkan vekili Murat Kaya Karadeniz’e Gümüşhane dağlarından taze toplanmış taze kuşburnu hediye ederken, GİYAD Genel Sekreteri Bayram Küçük Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’ın selamı İle Tomara Şelaleli porselen tabak hediye etti.

Genç Gümüşhaneliler Grubu üyeleri kendilerine verdiği destekler için Belediye Başkanı Temel Karadeniz’ Başkan yardımcısı Hamza Gönenç ve Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı Mustafa Korkut’a Kaşkol takdim ettiler. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57