banner333

banner309

İstanbul Valisi’nden 15 Şubat’ta Güsiad Ziyareti

İstanbul Valisi Vasip Şahin Güsiad-Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları derneğini ziyaret etti. Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde Gümüşhane’li hemşeri iş adamlarını ziyaret eden Vali Vasip Şahin, Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernek 17.02.2018, 00:23 19.02.2018, 11:17
İstanbul Valisi’nden 15 Şubat’ta Güsiad Ziyareti
banner400

İstanbul Valisi Vasip Şahin Güsiad-Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları derneğini ziyaret etti. Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde Gümüşhane’li hemşeri iş adamlarını ziyaret eden Vali Vasip Şahin, Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek komisyonlarının etkinlikleri hakkında detaylı bilgi veren Yalçın, Güsiad’ın inşaat sektöründe Gümüşhanelilerin İstanbul’da hatta Türkiye genelinde markalaştıklarını aynı başarıyı Gümüşhane Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ile paralel yürütecekleri çalışmalarla ulusal pazarda güçlendireceklerini ifade ederek  Güsiad’ın meslek komiteleri ve üniversite sektör işbirliği çalışma programları konusundaki  programlarını paylaştı.
Bayburt doğumlu olan İstanbul Valisi Şahin’e başkan Yalçın, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları ile birlikte Bayburt Sanayici ve İş Adamları ile ortak gerçekleştirmek istedikleri programa katılım daveti yaptı. Yalçın ayrıca, hükümetin İstanbul’un gelecekte Turizm ve Finans Merkezi olma programı kapsamında İstanbul Valiliğinin bu vizyonu destekleyecek iş dünyası topluluklarının programlarında bulunmak istediklerini ilettiler.
Vali Şahin, Gümüşhaneli iş adamlarının İstanbul’daki başarılarını takdirle izlediklerini bu çabaların artarak devam etmesini beklediklerini, Gümüşhane ve  Bayburtlu iş adamları programında bulunmaktan memnun olacaklarını, ayrıca Güsiad’ı Valiliğin kurumsal STK buluşmaları kapsamında davet edeceklerini ifade ederek, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşundaki bu özel günde Güsiad’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Güsiad Onursal Başkanı YTÜ İİBF Dekanı  Prof.Dr.Kenan Aydın, Güsiad'ın kuruluş öyküsü ve önceki dönemlerde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı.Programda, Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz, Dr.Metin Akagün, Atilla Kesler , Gümüp Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Şekav Başkanı Ali Beyaz, Av.Emsal Gürsoy, Nizamettin Beyaz, Özgür Beyaz, katıldılar.
Başkan Yalçın, İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Milliyet Gazetesi muhabiri Bünyamin Aygün’ün hazırladığı Gümüşhane Albümünü ve İş Adamları Başarı Öykülerini takdim etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58