banner333

banner309

GÜSİAD Yönetimi Kahvaltıda Buluştu

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şubesi yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Dernek 01.07.2018, 15:00
GÜSİAD Yönetimi Kahvaltıda Buluştu
banner400

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şubesi yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başkan Murat Akçay’ın daveti üzerine Bağlarbaşı Mahallesi Pilove Üstü tesislerinde gerçekleştirilen geleneksel programda önümüzdeki süreçte yapılacak programlar ile şehrin iş dünyasının yaşadığı sorunlar ele alındı.

Toplantıda yaptığı konuşmada başkanlık görevini geçtiğimiz yıl bıraktığını, mevcut başkan Ali Ateş’in parti başkanlığı ve milletvekili adaylığı nedeniyle yönetim kurulunun geçtiğimiz aylarda kendisini yeniden başkan seçtiğini hatırlatan Akçay, “Gümüşhane için bir şeyler yapmaya çalışan bir topluluğuz. Bu bir vefa işi ve bizde bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

“Biz devlette çalışanlardan daha sıkıntılı durumdayız, Kendimiz üretip, çalışıp, kazanıp vergi veriyoruz, bu ülkeye katkı sağlamaya çalışıyoruz”

Ülkenin seçim sürecinden geçtiğini hatırlatan Akçay, “İnşallah ülkeyi yönetenler başarılı olur. Çünkü bizde bu geminin içindeyiz. Ticaretle uğraşıyoruz, biz devlette çalışanlardan daha sıkıntılı durumdayız. Kendimiz üretip, kendimiz istihdam oluşturup, çalışıp, kazanıp vergi veriyoruz, istihdam ettiklerimizin özlük haklarını ödeyip bu ülkeye katkı sağlamaya çalışıyoruz. Zarar ettiğimiz zaman cebimizden karşılıyor, kar ettiğimiz zaman vergisini ödüyoruz. Bana göre bizler bu ülken mihenk taşlarıyız. Ülkemiz için görevimizi çalışarak yapıyoruz” diye konuştu.

Gümüşhane’nin sorunlarının var olduğunu ve bunun kimse inkar edemeyeceğinin altını çizen Akçay, yönetim kurulundaki herkesin bu sorunlara ve çözüm önerilerine yönelik fikir beyan etmesini istedi. 

Sema Doğan Parkı’nın işletmesinin rekabet şartları nedeniyle özel sektör eliyle yapılması gerektiğine değinen Akçay, Bağlarbaşı Mahallesindeki esnafın yol probleminin çözümü için kontrollü ışık konulmasını teklif etti.

Akçay, yaşanan tüm sorunlar için kamunun istedikten sonra çözüm üretilebileceğini, amacın çözümsüzlük değil çözüm üretmek olması gerektiğinin altını çizerek yönetim kurulu üyelerine fikirlerini beyan etmesi için söz verdi.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48