banner333

banner309

GÜSİAD Platformlarında Görevlendirmeler Yapıldı

Dernek 19.01.2024, 09:41 19.01.2024, 09:54
GÜSİAD Platformlarında Görevlendirmeler Yapıldı
banner400

GÜSİAD bünyesinde yer alan mesleki platformlarda yeni dönem başkanları yetkilendirildi. Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Yönetim Kurulu, yeni yılda gerçekleştirdiği ilk toplantısında bünyesinde bulunan platformlarda yeni dönem başkanlarına beratları takdim edildi. GÜSİAD bünyesinde resmi kuruluşlarıyla yapılanmış platformlar;

  • Gümüşhaneli Mühendisler Platformu (GÜMÜP),
  • Gümüşhaneli Hekimler Platformu,
  • Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu (GAP),
  • Gümüşhaneli hukukçular Platformu,
  • Genç GÜSİAD,
  • Gümüşhaneli Üniversiteli Öğrenciler Platformu (GÜNÖP)     

Programda, Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ömer Aydın, Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ali Metin Esen, Gümüşhaneli Mühendisler Platformu (GÜMÜP) Başkanı Yasin Kadakal, Gümüşhaneli Üniversiteli Öğrenciler Platformu (GÜNÖP) Başkanı Batuhan Tosun yetkilendirildiler. Geçmiş dönemde görev alan başkanlara da plaketleri hazırlandı.

Programla ilgili açıklama yapan Güsiad Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın;

“GÜSİAD bünyesinde; iş dünyası, akademik, mesleki ve teknik yapıları bir araya getirerek yüksek nitelikli bir sivil yapılanmayı sürdürebilir kılma vizyonumuzu güçlendirerek devam ettiriyoruz. Öte yandan bilgi, tecrübe, sosyal fayda ve ekonomik kazanımlara alan açan profesyonel anlayışla, hem üyelerine hem de topluma değer katma yaklaşımımızı yetkilendirdiğimiz yeni liderlerimizle güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu bakış açısıyla, değerler topluluğuna dönüştürdüğümüz yapımıza yeni dönemdeki grup başkanlarımız güç katacaktır. Kendilerine yeni dönemde başarılar diliyoruz”dedi.

Programda, GÜSİAD Hukukçular Platformu Üyesi Av. Arif Çimen, yönetim kurulu üyelerine yapay zeka ile çalışan İTÜ Arıkent'te geliştirdikleri programı sundu.

Ayrıca; Günöp eski başkanı Şeyma Taştan'a plaket takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49