banner333

banner309

GGA'dan Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Vefa Ziyareti

 2017 yılında terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz'ın son görev yeri olan ve daha sonra adı verilen Şanlıurfa Siverek'teki Şehit Necmettin Yılmaz İlkokulu'na vefa ziyaretinde bulundu.

Dernek 01.05.2019, 20:54 01.05.2019, 20:58
GGA'dan Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Vefa Ziyareti
banner400

 2017 yılında terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz'ın son görev yeri olan ve daha sonra adı verilen Şanlıurfa Siverek'teki Şehit Necmettin Yılmaz İlkokulu'na vefa ziyaretinde bulundu.

Akademi öğrencileri Ankara'da çeşitli kurumların katkılarıyla Necmettin Öğretmenin emaneti öğrencilerine desteklerini iletti. Öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayarak ve muhabbet ederek vakit geçiren Gümüş Gelişim Akademisi öğrencileri adına yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ankara'dan sizlere büyüğümüzden küçüğümüze kadar herkesin kucak dolusu sevgi ve selamlarını getirdik. 

Bizlerin Gümüş Gelişim Akademisi olarak Gurbetçi Gençler-Ankara ekibiyle burada oluşumuzun sebebi "Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz" ağabeyimize vefa borcumuzu yerine getirmek ve onun mukaddes eğitim davasına geride bıraktığı öğrencileri vasıtasıyla sahip çıkmaktır.

Ölümler her zaman geride hüzünlü bir anne hüzünlü bir baba, bir kardeş,  bir aile bırakır. 

Nitekim Necmettin Öğretmenimizin şehit edilişi de geride acılı bir aile, öğretmenini çok seven hüzünlü öğrenciler bırakmıştır. 

Ama şehit Öğretmenimizin bizlere bıraktığı sadece acı ve hüzün değildir.

Necmettin Öğretmen bizlere uğrunda can verdiği bir vatan bırakmıştır.

Necmettin öğretmen bizlere vatanın her karış toprağında memleketin çocuklarına hizmet etme şuurunu bırakmıştır.

Necmettin öğretmen bizlere her biri birbirinden değerli bu ülkenin geleceği öğrenciler bırakmıştır.

Necmettin Ögretmen bizlere ne şartlarda olursa olsun eğitim davasına hizmet etme kararlılığını bırakmıştır. 

Bunlara sahip çıkacağız.

Biz Gümüşhaneli Üniversite öğrencileri olarak tıpkı şehit öğretmenimiz gibi Gümüşhane'den gurbete, Ankara'ya gelerek memleketimize nasıl hizmet ederiz, milletimizi bir seviye üstüne nasıl çıkarırız onun derdiyle hemhaliz. Biz  şehit öğretmenimizin eğitim davasında olduğu gibi memleketin istikbal davasında gözümüzü kırpmadan memleketin her karış toprağında hizmet etmeye talip bireyleriz. 

Cenabı Allah bizlere bu yolda şehadet yazısını yazmışsa bunu biz şeref olarak görürüz. Bu şerefe nail olan şehitlerimizin çizmiş olduğu yolda vatana hizmet etmek için çalışacağız.

Türk milletinin köklü tarihine karşı her birimizin sorumlulukları vardır. Şehit Necmettin Yılmaz Öğretmenimiz bizim tarihimizde ve kalbimizdeki yeri ona karşıda sorumluluklarımız olduğunu göstermektedir.

Aziz şehidimizin son görev yeri olan burada bu köyde bu okulda bulunmak ve öğrencileri ile beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Son olarak şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'a Allahtan rahmet diliyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

Bu projede bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği Başkanı Sayın Erol Tekçe'ye ve kurumsal olarak Yenimahalle Belediyesi'ne Ankara Ticaret Odası'na, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne, Botche ve Dart Federasyonu'na Herkes İçin Spor Federasyonu'na ve Esenspor'a teşekkür ederiz.

Bu vefa örneğini gösteren tüm kardeşlerimize minnettarız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11