banner333

banner309

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği, Vali Aksoy'u ziyaret etti

Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, 2023 yılı Valiler Kararnamesi ile Eskişehir'e atanan Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Dernek 07.11.2023, 09:05 07.11.2023, 09:06
Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği, Vali Aksoy'u ziyaret etti
banner400

Ziyarete Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aydın katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aksoy, dernek yönetimine teşekkür etti. Hemşeri derneklerinin önemli faaliyet ve çalışmalar yaptığının altını çizen Aksoy, dernek çatısı altında birlik, beraberlik ve iyi niyet içerisinde olunduktan sonra güzel ve kalıcı işler yapılacağını belirtti.

Görev yaptığı tüm illerde sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temas içerisinde olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy, bir kamu görevi gören derneklere imkanlar çerçevesinde destek olacaklarını söyledi. Derneğin üniversite öğrencilerine yönelik yürüttüğü Gümüş Akademi çalışmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Eskişehir'de sosyal ve kültürel alanda nitelikli faaliyetlere imza attıklarını söyleyen Dernek Başkanı İrfan Ataman, ziyaret için Vali Aksoy'a teşekkür etti. Ataman, yapılan ve halen devam eden faaliyetler hakkında bilgiler sundu. Ataman, özellikle Eskişehir'de üniversitede okuyan Gümüşhaneli öğrencilere, Gümüş Akademi adı altında kişisel gelişimlerini ve kariyerlerini ilgilendiren konularda çalışma yaptıklarını söyledi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52