banner333

banner309

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İrfan Ataman güven tazeledi.

Dernek 20.02.2022, 20:31 21.02.2022, 11:20
Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği Genel Kurulunu Yaptı
banner400

Dernek binasında yapılan 3.Olağan Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan teşekkülünden sonra gündem gereği Dernek Başkanı İrfan Ataman tarafından yapılan faaliyetler hakkında genel kurula katılan üyelere açıklamalarda bulundu.

Üyelerin desteği ile Eskişehir’de pandemi koşullarında bile önemli faaliyetlere imza attıklarının altını çizen Başkan Ataman en büyük faaliyetlerinin dernek ofisinin satın alınması olduğunun altını çizdi.

Başkan Ataman konuşmasında şunları söyledi: “Üç yıllık zaman zarfında 15 Şubat Gümüşhane Kurtuluş geceleri, iftar programları, 2019 yılının nisan ayında ESPARK AVM’de  Gümüşhane Üniversitesi ile müştereken yapmış olduğumuz “Fotoğraflarla Gümüşhane Tanıtım Sergisi” ile 180 bin ziyaretçi sergimizi gezmiş özellikle Gümüşhane’de görev yapmış Eskişehirli hemşerilerimizin ziyaretçi defterine yazıkları güzel düşünceleri Gümüşhane insanının gerçekten altın kalpli olduklarını göstermiştir. Altını çizerek söylüyorum ki biz tüm faaliyetlerimizi Porsuk ile Harşit’in dostluğu ve kardeşliği üzerine yapıyoruz.  Pandemi öncesi başlattığımız Üniversite öğrencilerine yönelik kariyer planlaması çerçevesinde Gümüş Akademi projemiz halen kaldığı yerden devam etmektedir” dedi.

19 Aralık 2015 yılında resmi olarak dernek faaliyetlerinin başladığını ancak hep kirada bu faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Dernek Başkanı İrfan Ataman, “Derneğimizin mekan sorunu hep gündemimizi meşgul etti. Bir ofis satın almak için yönetim kurulumuzun çalışmaları meyvesini vermiş ve bu bulunduğumuz ofisimizin tapusu dernek adına siz kıymetli üyelerimizin desteği ile satın alınmıştır. Birlik beraberlik içerisinde bu süreçte Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen Bey başta olmak üzere, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime, Eskişehir’deki Belediye Başkanlarımıza yönetim kurulumuz adına gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu yeri satın almak bir hayaldi gerçek oldu. Yönetim kurulumuza güven duyan bizleri destekleyen tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyor genel kurulumuzun, yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Faaliyet ve denetleme Raporlarının genel kurul üyeleri tarafından ibra edilmesinden sonra gündem gereği yönetim ve denetim kurulları seçimine geçildi. 

Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcıları M.Uğur Yücel,Ali Özçelik,Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Sayman Tuncay Aydın,Yönetim Kurulu Üyesi Birsen Can.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: 1-Emre Darcan 2-Ebru Demirsoy 3-Muzaffer Atalay 4-Hayri Aydoğan 5-Fatih Kumaş 6-Temel Gündoğdu 7-Mehmet Şen

Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Başkan Temel Aras, Üyeler Abdulkadir Akkuş ve Mustafa Mutaf. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mehmet Alanlı, Oktay Özçelik ve Murat Kazancı.

İrfan Ataman kimdir?

1956 Yılında Gümüşhane’nin Yağlıdere Köyünde dünyaya geldi. İlk-orta ve lise öğrenimini Gümüşhane’de tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitirdi. 1980 yılında Gümüşhane Sanayi ve Ticaret İl müdürlüğünde mühendis olarak memuriyete başladı. 1983 yılında kurum değişikliği yaparak TEDAŞ’a geçti. 2003 yılına kadar aynı kurumda Şube Müdürü, Müdür Yardımcılığı ve uzun süre İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2003 Yılında Niğde iline TEDAŞ Müdürü olarak görevlendirildi. Daha sonra 2007 yılında Kütahya’ya il müdürü olarak atandı. 2011 yılında en son Burdur iline İl müdürü olarak atanarak buradan 2015 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45