banner333

banner309

En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır: EĞİTİME DESTEK

Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği KONAKLIDER Yönetim Kurulu bir ilke daha imza attı.

Dernek 17.01.2022, 01:21
En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır: EĞİTİME DESTEK
banner400

KONAKLIDER Yönetim Kurulu başlatmış olduğu ‘’EĞİTİME DESTEK’’ kampanyasını sonuçlandırdı. Bu kampanya kapsamında müracaat eden bütün öğrencilerimize okul ve durum ayrımı yapılmadan değişik miktarlarda bir seferlik olmak üzere ödemeleri, öğrenci ve/veya velilerinin Banka Hesaplarına yatırıldı.


Bu kampanya Dernek üyelerimizin Öğrencilerine yönelik yapılmıştır. Yardım talep edilmesi de, Üyelerimiz arasından yapılmıştır. Yardımsever Hemşerilerimiz üye olmadıkları halde gönüllü olarak yardım etmiştirler. Hayırsever ve yardımsever üyelerimizin ve hemşerimizin yapmış olduğu katkı ile öğrencilerimize Tablet hediye edilerek ve ödemeleri yapılmıştır. 
 

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği KONAKLIDER Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mustafa Doğan:


‘’En büyük yatırım İnsana yapılan yatırım, sloganı ile başlatmış olduğumuz ‘’EĞİTİME DESTEK’’ kampanyamız, Dernek Üyelerimizin Eğitim ve öğretim görmekte olan öğrencilerine yönelik yapılmıştır. Yine Dernek üyelerimiz arasında topladığımz Maddi destekleriyle ve yaptıkları yardımlarla biriken havuzdan yapılmıştır. Talep edilmediği halde kampanyamızı duyan gönüllü duyarlı Köyümüz insanlarından bazıları da yardımda bulunmuşturlar. Üç Dernek üyemiz tarafından Tablet hediye edilmek suretiyle, Üç öğrencimize Tablet verilmiştir.

Gönül isterdi ki bütün Konaklı Köyünden Eğitim ve Öğretim görmekte olan öğrencilerimize yardım edelim okumalarında katkı sunalım ama, her şey maddi imkan meselesi olduğu için imkanlarımız doğrultusunda yapılmıştır. İnşallah ilerdeki günlerde daha büyük kitleye ve daha çok öğrencimize destek vermeyi hedefliyoruz bunun için gerekli imkanımız olur.
 

Öğrencilerimize yapılan Ödemeler, Üyelerimizden topladığımız Üye Aidatları ve çeşitli nedenlerle yapılan Bağışlardan yapılmamıştır. Tamamen kampanya kapsamında; Mesaj ve Telefon edilmek suretiyle görüştüğümüz 10 - 15 Dernek Üyelerimizin ve hayırsever gönüllü hemşerilerimizin yapmış oldukları ‘’EĞİTİME DESTEK’’ katkılarıyla ve bağışları ile yapılmıştır.

Mesaj göndermenin yanında bizzat kendilerini telefon edilerek kampanyamıza katılmaları istenen bazı kişiler üyelerimiz ise katılmamayı tercih etmiştirler. Yine bazıları ise yardım etmek istediklerini söyledikleri ve söz verdikleri halde, haber yapılanana kadar hiç bir ödeme yapmadıklarını üzüntü ile müşahede edilmiştir.

Derneğimizi ciddiye alan ve güvenen öğrencilerimiz kazandı:


Tespit ettiğimiz 3 öğrencimize Tablet hediye edilmiştir. Yapmış olduğumuz kampanyaya Duyarsız kalmayarak ve Derneğimizi ciddiye almak suretiyle güvendikleri için; Velilerine göndermiş olduğumuz ‘’ÖĞRENCİ TESPİT FORMUNU’’ doldurmak sureti ile Derneğimize başvuruda bulanan 14 öğrencimize, durumlarına ve okullarına bakılmaksızın değişik miktarlarda bir seferliğine Ödemeleri yapılmıştır. (İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite). Böylece toplamda 17 öğrencimize destek olunmuştur.

ŞİDEF’ ile Eğitim destek ve Öğrenciler Kışlık yardım:

Bu arada ŞİDEF Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu tarafından başlatılan; Gümüşhane deki Öğrencilere yardım kampanyasına Derneğimiz tarafından yapılan yardımı karşılayan: Derneğimiz Yönetim Kurulu Gençlikten sorumlu başkan yardımcımız Muhammed Kara’ya. İki Öğrencimize Kışlık Mont ve Bot yardımında bulunan Derneğimiz üyelerinden Muharrem Anıl Doğan’a Yönetim Kurulu arkadaşlarım, Öğrencilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.


Kampanyamıza Destek veren Kişiler:

Başlatmış olduğumuz kampanyaya TABLET hediye eden ve Maddi katkı yapan bütün üyelerimize, Hemşerilerimize yapmış oldukları desteklerden dolayı, bizleri bu kampanyada yalnız bırakmadıkları ve bizleri Öğrencilerimize karşı mahcup etmedikleri için kendilerine Dernek Yönetim Kurulu, Öğrencilerimiz ve Şahsım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.


Bir organizasyonu daha başarıya ulaştırmanın mutluğu içerisinde destek veren bütün üyelerimize ve hayırsever gönüllü hemşerilerimize ve katlı yapan herkese, Yönetim kurulu arkadaşlarım, öğrencilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.’’ Diyerek sözlerini bitirdiler.


Konaklı Köyü Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini, yapmış oldukları bu kampanyadan dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Kaynak: KONAKLI HABER

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59