banner333

banner309

Çavlan’da, Muzaffer Keleş Dönemi

Gümüşhane Şiran Çavlan Köyü Derneğinin yeni başkanı Muzaffer Keleş oldu.

Dernek 21.04.2021, 17:41
Çavlan’da, Muzaffer Keleş Dönemi
banner400

Pandemi süreci nedeniyle ertelenen Genel Kurullarını gerçekleştiren Gümüşhane Şiran Çavlan Köyü yeni Başkanını seçti. Tek liste olarak seçime giren Muzaffer Keleş Çavlan Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi. 

Yapılan Genel Kurulda Kurucu Başkan Hıdır Daştan görevi daha önce de kendi yönetiminde olan meslektaşı Mali Müşavir Muzaffer Keleş’e devretmenin onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti. Daştan konuşmasında;"birlikte yola çıktığımız ve yönetimimde Muhasip Başkan yardımcımız olan Muzaffer Keleş kardeşime görevi devrederken başarılı olacağı konusunda hiçbir tereddüdüm yoktur, Derneğin kuruluş sürecinden bu yana çok çalışmış çok emek vermiş memleket sevdası hep en yükseklerde olan Muzaffer kardeşime ve ekibine güvenim tamdır "dedi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Muzaffer Keleş; kendisinden Başkanlık görevini aldığı Kurucu Başkan Hıdır Daştan’a “görevi devredip kenara çekilmek yok, Başkanımızı Genel Kurulda oy birliğiyle Onursal Başkan seçtik, bundan sonra da her daim yanımızda olup destek vereceğinden şüphemiz yok. Başta Kurucu Başkanımız olmak üzere bir önceki Yönetimde olan tüm arkadaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederim.  Güzel projelerimiz var ve hepsini en kısa sürede hayata geçireceğiz. Yeni yönetimde listemize güç veren kardeşlerime de ayrıca çok teşekkür ederim" dedi.

Yapılan seçim sonrası Dernek yönetimi şu şekilde sonuçlanmıştır.

Yönetim kuruluna seçilen asil üyeler

Yönetim kuruluna seçilen yedek üyeler

Muzaffer KELEŞ

Elif DAŞTAN

Umut DAŞTAN

Selahattin YILDIZ

Cemile KELEŞ

Yüksel EREN

Rafet KELEŞ

Murat KELEŞ

Ali Haydar YILDIZ

Dilek KELEŞ

Selami YILDIZ

Şaziye YILDIZ

İsmail DAŞTAN

Hıdır DAŞTAN

Denetim kuruluna seçilen asil üyeler

Denetim kuruluna seçilen yedek üyeler

Hüseyin YILDIZ

Cengiz YILDIZ

Özcan YILDIZ

Haydar YILDIZ

Mahmut KELEŞ

Adışah YILDIZ

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37