banner333

banner309

25.08.2023, 14:38

Aşk_ı Galatasaray

Sevgili okuyucular bu hafta size Mauro Emanuel İcardi”den bahsedeceğim.

Mauro icardi Bana göre Galatasaray’a gelen en iyi golcü olduğunu düşünüyorum. Başka kişiler farklı düşünebilir onlara da saygı duyuyorum.

 İcardi ilk geldiğinde şu açıklamayı yapmıştı: İstanbul'a geldiğim gün beni muhteşem karşıladılar ilk günden beri, taraftarımızın desteği inanılmaz birçok, büyük kulüpte oynadım ama buranın, atmosferi çok başka daha önce burada rakip olarak bulunmuş ve tribünlerden çok etkilenmiştim Şimdi ise bu Kulübün bir parçası olarak bu atmosferi yaşıyorum müthiş bir deneyim her maçta 50.000 kişiye oynuyoruz ve her gol attığımda hep birazdan şarkı söylemek olağan üstü bir duygu taraftarların bu Tutkusu kendimi evimde hissetmemi sağlıyor.

 Sahi ne demiştik gol için yaşayan ve en büyük Tutkusu coşkulu kalabalıklarla birlikte gol kutlamak olan biri için Galatasaray'dan daha iyi bir adres olamazdı.

Bu Arjantinli bir santraforla Galatasaraylı taraftarlar arasında geçen çok beğenilmiş izlenme rekorları kırmış yerel Bir Aşk dizisi her hafta yayınlanan bölümleriyle herkese ekran başına kitlemiş Tıpkı La case de papel ‘in kabelası gibi bu dizide yer verilen yıllar önce üretilmiş müzikler inanılmaz bir popülerliğe kavuşmuştu bugün itibariyle Mauro artık tamamen Galatasaray'da ve şimdi bu çok tutan dizinin ikinci sezonu çekilecek, Üstelik bu yapım bu sezon Türkiye ile eş zamanlı olarak Avrupa'da da gösterime girecek Sabırsızlıkla bekliyoruz İcardi”nin yetenekleri asla tartışılmayacak şekilde Bunu attığı gollerle gösterdi.Özel hayatı biraz düzgün olsaydı Şuan Türkiye”de oynamıyordu..

 Wanda Nara ile olan ilişkisi yüzünden herkes tarafından hain ilan edilen biriydi Mauro İcardi. Wanda Nara Mauro İcardi”nin takım arkadaşı Maxi Lopez ile birlikteydi. O zamanlar Maxi Lopez Barcelona forması giyiyordu. Lopez, Nara’ya aşık olmuştu.

2008 yılında evlilik kararı aldılar. Wanda Nara hala futbol ile ilgili değildi. Maxi Lopez - Wanda Nara çiftinin birlikte üç çocukları oldu. Önce Brezilya’da, sonra da Rusya’da yaşadılar. 2010 yılında Maxi Lopez İtalya’ya Catania’ya transfer oldu. Modanın başkenti olarak bilinen Milano Wanda Nara’nın ilgisini hep çekiyordu.

2012 yılında Maxi Lopez, Catania’dan Milan’a transfer oldu. Orada istenilen başarıyı gösterememiş ve Sampdoria’ya kiralanmıştı. Sampdoria’da bir genç vardı. Mauro Icardi… Henüz 19 yaşındaydı. Icardi de Barcelona’nın alt yaş kategorilerinde forma giymiş bir Arjantinli’ydi.

Maxi Lopez ve Wanda Nara hemşehirlileri olan bu delikanlıyla görüşmeye başladı fakat bir sorun vardı… Icardi ile Wanda Nara giderek yakınlaşıyorlardı. Icardi Inter’e transfer oluyor fakat aklı Wanda Nara’da kalıyordu. Inter, Milano takımıydı…

2013 yılında Maxi Lopez ve Wanda Nara çifti boşanma kararı almışlardı. İkili birbirlerini ihanetle suçluyorlardı. Basın Icardi ile Wanda Nara’nın yakınlaştığını yazıyordu. Bu hem İtalya’da hem de Arjantin’de deprem etkisi yaratmıştı. 2014 yılında Mauro Icardi ve Wanda Nara evlilik kararı aldı. Icardi Arjantin’de istenmeyen adam ilan edildi. Hatta Maradona başkalarının eşiyle birlikte olan bir adamı milli takımda istemediğini açık açık söylemişti Inter’de oynamasına, takım kaptanlığı yapmasına ve adının Real Madrid ile anılmasına rağmen Mauro Icardi Arjantin formasını yalnızca 8 kez giyebildi (Messi”nin sebebiyle).

 Icardi, Wanda Nara’ya öylesine aşıktı ki; kız kardeşi Ivana, Wanda Nara için Twitter’dan ‘büyücülük yapan bir yılan, artık gözlerini aç’ derken o aşkını savundu. Kız kardeşine hoşça kal diyecek kadar büyük bir aşkla bağlıydı Wanda Nara’ya Zaman içerisinde Icardi, Wanda Nara’nın kendisi yerine karar almasından ve onun adına konuşmasından memnun olduğunu fark etti.

 İlk başta küçük imaj hakları sözleşmeleri için Wanda Nara’ya vekalet veren Icardi, daha sonra eşini menajeri yaptı. Wanda Nara, Icardi’nin menajeri oldu. Sadece eşinin. Başka birinin menajerliğini yapmadı. İtalya’dayken TV programlarında eşinin yeterince pas almadığını açık açık söylüyordu. Eşinin maaşını 900 bin Euro’dan 4.5 milyon Euro’ya çıkartacak şekilde iyi bir pazarlıkçıydı. Wanda Nara, Icardi için Juventus ile görüştüğünü açık seçik söyleyince İtalya karıştı. Önce kaptanlığı alındı. Fakat her şey Wanda’nın istediği gibi gidiyordu. Bir yandan Madrid ile görüşüyor, bir yandan da modanın kalbi Paris’te yaşamak için planlarını işletiyordu. İnter taraftarlarını Arjantin'den adam toplayıp öldüreceğini söylemişti.

Mouro 2019 yılında Icardi, Inter’den Paris Saint-Germain’e transfer oldu. Yüklü bir maaş ve eşi için uğruna ödenecek 50 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle masadan kalktı. Bu, aforoz edilen bir futbolcu için oldukça iyi bir anlaşmaydı. Wanda Nara yapmıştı. Icardi’nin PSG transferi hiç kolay olmamıştı fakat Wanda Nara zekasını konuşturmuştu. PSG’nin sportif direktörü olan Leonardo’nun eşi Anna Billo ile sıkı bir arkadaşlık kurmuştu çok öncesinde… Wanda Nara her ne kadar ihanet eden taraf olarak lanse edilse de Maxi Lopez’den olan 3 çocuğunun velayeti ona verildi. Icardi ile olan evliliğinden de 2 çocuk daha dünyaya getirdi.

Dünya”nın her yerinde sevgi görmeyen dışlanan Mauro İcardi. Gakatasaray”da sevildi ve Galatasaray’a adadı. Ve dediğimiz gibi film devam edecek. İnşallah bu ülkeye bir Avrupa kupası daha getirir

Yazımızı Simge”nin şarkısı ile bitirelim.

Söylenmedi hiç sana layık düşler, benden önce
Tutsak yüreğim, biliyorsun sen de ince ince
Yangın yeri hep buralar sayende, yok şikayet
Gel bir sarayım, aşkın olayım
Gel bir sarayım, aşkın olayım

Burak Buğra üzüm

[email protected]

Yorumlar (1)
Umut 9 ay önce
"Cekooo" güzel olmuş Buğra Abi
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07