banner333

banner309

Gençler ve Yaşlılar, Spor Salonlarından Faydalanacak !

-SPOR İL MÜDÜRÜ ASLAN “ SALONLARA GELEMEYEN YAŞLILAR VE EV KADINLARI İÇİNDE APARTMAN SOSYAL TESİSİLERİNDEN FAYDALANARAK HİZMET VERECEĞİZ “

Spor 21.08.2013, 20:51
Gençler ve Yaşlılar, Spor Salonlarından Faydalanacak !
banner400
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde çeşitli branşlar da çocuklar ve gençler için spor faaliyetleri yaptıracak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, faaliyetler için gerekli malzemelerin bir kısmının il müdürlüğünce karşılanacağını söyledi. Özellikle çocukların ve gençlerin spora olan ilgilerini devam ettirebilmek için İl Müdürlüğünde düzenlenen kurslara katılanların eşofman ve ayakkabı giderleri spor malzemeleri proje kapsamında karşılanacağını söyledi.

Bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum oluşturmak için, çocuk, genç, yaşlı, kadın bütün bireylere yaşlarına ve durumlarına uygun olarak spor yaptırmayı amaçladıklarını söyleyen il müdürü Aslan;  Spor faaliyetlerine katılmak isteyen gençler ve çocukların yeteneklerine göre çeşitli branşlara yönlendirilecek ayrıca başarılı olanların il içinde ve il dışında düzenlenecek sportif müsabakalara da katılacaklar. Basketbol, Voleybol, Hentbol, Atletizm, Satranç, Güreş ve Atıcılık branşlarında  faaliyetler gösterecek sporcuların faaliyetlerinin  büyük bir bölümü İl Müdürlüğü kadrolu antrenörlerince gerçekleştirileceğini ifade etti.

Aslan ayrıca; “  gün boyu evlerinden dışarı çok fazla çıkmayan dolayısı ile de hiç spor yapmayan ancak İl Müdürlüğü spor tesislerine de gelmeyen yaşlılar ve ev kadınları için ise ortak yaşam alanlarında özellikle kalabalık sitelerin olduğu ya da yerleşimin bulunduğu mahallelerinde yaşlarına ve durumlarına uygun fitness, aerobik masa tensi tarzında sportif etkinlikler de düzenlenecek. “dedi.

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44