banner333

banner309

İki Bina Boşaltıldı

Maltepe'de, bitişikteki inşaat sebebiyle çökme tehlikesi bulunan 7 katlı iki bina boşaltıldı. Bina sekinleri, firma ile belediyeye tepki gösterdi. İşçiler gazetecilere saldırdı!

Güncel 24.09.2011, 10:45
İki Bina Boşaltıldı
banner400
 Maltepe'de, bitişikte devam eden inşaat sebebiyle çökme tehlikesi bulunan 7 katlı iki  bina boşaltıldı.  Bina  sekinleri, gerekli önlemi almayan inşaat firması ile belediyeye tepki gösterdi. 

Olay, Fındıklı Mahallesi Yeşim Sokak'ta, dün saat 23.30  sıralarında  meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan 7 katlı iki  binanın  ana kolonlarında bitişikte devam eden inşaat sebebiyle patlama tehlikesi yaşandı. Toplam 33  dairenin  bulunduğu binaların kenarında toprak kayması gerçekleşti. Bina sakinleri, panik halinde kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine polis, zabıta ve belediye ekipleri geldi. Çökme tehlikesi bulunan binalar, ekipler tarafından tahliye edildi. 

MÜTEAHHİT VE İNŞAAT İŞÇİLERİ GAZETECİLERE SALDIRDI 

 Vatandaşlar, gerekli tedbirleri almadan devam eden inşaat sebebiyle müteahhit ile belediyeye tepki gösterdi. İnşaatın müteahhiti olduğu öne sürülen bir kişi ile inşaatta çalışan bazı işçiler, basın mensuplarına saldırdı. Gazetecileri darp edilmekten mahalle sakinleri kurtardı. Belediye yetkilileri, çökme tehlikesi bulunan binada oturmanın şu an için tehlikeli olduğunu belirtti. Evlerini terk eden vatandaşlar ise ne yapacağını şaşırdı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38