banner333

banner309

Teşekkürler Sinan Hoca

Geçen sezon başında takımımızın başına getirilen ve takımı play off lara taşıyan ancak play off yarı finalinde şanssız bir şekilde elenen takımımızın hocası Sinan Bayraktarın istifa ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Gümüşhanespor 28.09.2011, 21:15
Teşekkürler Sinan Hoca
banner400

 Bu sezonun  ilk 6 haftasında alınan sonuçlar neticesinde kan değişikliğinin takıma fayda getirebileceğini düşünerek görevini bırakan hocamızı gerek kişiliği, gerek ise teknik yönetimi ile çok sevdik.Futbolun ne kadar nankör bir oyun olduğu her zaman söylenir.Ne kadar iyi  futbol oynarsanız oynayın maçlarda puan ya da  puanlar alamadığınız sürece insanlar tarafından  başarısız sayılırsınız.

 Sinan  Hocamıza geldiği günde beri yaptığı hizmetler dolaysısıyla teşekkürlerimizi diliyor onu asla unutmayacağımız belirtiyoruz.

Teşekkürler Sayın Hocam…

 

Bayram TAŞKIN
Genç Gümüşhaneliler Grubu Başkanı

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
GÜMÜŞHANELİ 13 yıl önce
GÜMÜŞHANEDE SAYGIN,KİŞİLİKLİ,İNSAN İLİŞKİLERİ ÜST SEVİYEDE OLAN BİR ATRENÖRÜN GELMESİ GEREK ODA ASLINDA HAZIR ESKİ HOCALARIMIZDAN HALUK SEÇKİN BU TAKIMI SİNAN AGADAN ÇOK DAHA İYİ YÖNETECEGİNE İNANIYORUZ O GERCEK BİR ATRENÖR SİNAN AGA BİR ŞÖVMENDİ SONU GELDİ
sefa 13 yıl önce
Sinan hocam seni gerçekten çok sevdik.adam gibi adamsın.senin değerin gittiğin zaman anlaşılacak.o zaman senin hakkında konuşanlar ne yapacak merak ediyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09