banner333

banner309

Sodes Projelerinde Milli Eğitim Farkı

-MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FERDA YILDIRIM: -“EĞİTİM KALİTEMİZİ BİR ADIM DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Gümüşhane 23.09.2011, 17:41
Sodes Projelerinde Milli Eğitim Farkı
banner400

-58 PROJEDEN 19’U MİLLİ EĞİTİMİN PROJELERİ

Devlet Planlama Teşkilatı tarafından geçtiğimiz yıldan beri Gümüşhane’de uygulanmaya başlanan Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü kendini fark ettiriyor.

   İl genelinden gönderilen yüzlerce proje arasından DPT uzmanları tarafından tespit edilen ve desteklenecek olan toplam 58 projeden 19 tanesi Milli Eğitim Müdürlüğüne ait proje. Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, 10 projenin hibe tutarının yaklaşık 1,5 milyon lira olduğunu söyledi.

-“EĞİTİM KALİTEMİZİ BİR ADIM DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

    Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, eğitim kalitesini bir adım daha ileriye taşımak için bütün imkanların seferber edildiğini belirterek, SODES programı kapsamında ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile birlikte toplam 19 projenin destekleneceğini, projelerin eğitime destek amaçlı, sosyal ve kültürel projeler olduğunu söyledi.

    Açıklamasında, yaşam boyu eğitimin önemine değinen Yıldırım, “Başarı tek kişinin yada tek bir kurumun başarısı değildir. Başarı ilimizin başarısıdır. Bu bağlamda hep birlikte daha başarılı işlere imza atacağımızdan eminim. Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan proje birimimiz, okullarımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize proje hazırlama ve projelerin uygun olarak yürütülmesi için rehberlik etmede ve valilik bünyesinde bulunan proje birimiyle koordineli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Yapılan projelerle çocuklarımızın sosyal ve akademik yönden gelişmelerini sağlayarak bütün öğrencilerimizin aynı şartlarda eğitim görmelerini amaçladık. Çalışmalarımız bu amaçlar doğrultusunda devam edecektir.” şeklinde konuştu.

   DPT tarafından onaylanan MEB projeleri şunlar: “Evrensel Dil Atölyeleri, Atatürk''ün Yolunda, Pansiyonumuz Evimizdir, Sanata İlk Adım,10 Okula 10 Düş Bahçesi, Eğlenerek Öğrenelim, Sağlıklı Eğitim İçin Spor, Bir İki Üç Sağım Solum Sodes, Vasıflı Kadın İşgücü Yetişiyor, Gerçekleşen Düşler, Çıkalım Yola SBS İle, Ellerimden Tutun Ki Ben De Ülkemi Muasır Medeniyetler Seviyesine Çıkarayım, Şampiyon Nesiller, Spor Ve Sağlık, Miniklerin Oyun Odaları, Işığınızı Tutun Yeteneğimizi Görün, YİBO Evim Başarmak Hedefim, Benim De Dershanem Var, Gümüşhane’de Hizmet Sektörünün Mesleki Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11