banner333

banner309

Bakanlar Gümüşhane'deydi !

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gümüşhane'ye geldi.

Gümüşhane 15.09.2013, 21:18
Bakanlar Gümüşhane'deydi !
banner400

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gezi olaylarını Başbakan Erdoğan’ın tek başına püskürttüğünü belirterek, “Biz destek veremedik ona” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait toplu temel atma töreni için Gümüşhane’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret etti.

Beraberinde Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’le birlikte partiye gelişlerinde çiçeklerle karşılanan her iki Bakana İl Başkanı Ercan Çimen tarafından ayrı ayrı dosyalar sunuldu. Burada konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, konuşmasının bir bölümünde Gezi olayları ve ODTÜ’de yaşanan olaylara değindi

Başbakan Erdoğan’ın tek başına Gezi olaylarını püskürttüğünü belirten Bakan Bayraktar, “Biz de destek veremedik ona. Ben Çevre Bakanıyım, destek veremedim. Melih bey Ankara’dan çıkış yaptı, destek verdi, Hüseyin Çelik destek verdi. Esas itibarı ile Başbakanımız kendi stratejisi, liderlik ruhuyla ve ferasetiyle üstesinden geldi” şeklinde konuştu.

Yaşanan bu olaylar durmadığını şimdi Ankara ODTÜ’de devam ettiğini kaydeden Bakan Bayraktar, “ODTÜ’nün içinden yol açacağız, o yolu da ODTÜ rektörü talep etti bizden. Ben Melih beye dedim ki sen getirirsen sıkıntı olur, ben anlaşayım ODTÜ ile. ODTÜ’ye ve Melih beyi çağırdım anlaştık. ODTÜ’de yine eylem yapılıyor. Bunlar çok manidardır ve bizim çok dikkat ederek ders almamız gereken hususlardır. Onların derdi Türkiye’yi kalkındırmak değil. Bu zihniyet geri düşsün, paramparça olsun da nasıl olursa olsun anlayışındalar. Türkiye’yi batırma pahasına bizi yok etmek için mücadeleleri var. Jakoben takımı bunlar” diye konuştu.

AK Parti teşkilatlarının sadece Türkiye’de değil, tüm dünyadaki siyasi partilerden farklı bir yapısı olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, “Biz halkın kendisiyiz. Halkın gözeneklerinden süzüle süzüle gelen bir yapıdayız. Manevi, moral değerlere, Allah’ın rızasını kazanmaya gayret eden bir partiyiz. Bu bakımdan biz farklıyız. Bizim yaptığımız iş siyaset değil, kutsal bir görev aslında. İslam coğrafyası gözünü dikmiş bize bakıyor. Dünyanın huzuru için Türkiye’nin ve partimizin çok sağlam ve çok diri durmaya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

“NÜFUSA GÖRE EN FAZLA YATIRIM GÜMÜŞHANE’YE”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ise konuşmasında Gümüşhane’ye büyük müjdelerle geldiğinin altını çizerek AK Parti iktidarları döneminde nüfusuna göre en fazla yatırım alan ilin Gümüşhane olduğunu yineledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2013-2014 yıllarını Gümüşhane’de yatırım ve hamle yılı olarak ilan ettiğini kaydeden Bakan Eroğlu, “Gümüşhane’de geçmiş hükümetler bir tane eser ortaya koyamamışlardır. Rekorlar kırıyoruz Gümüşhane’de. Ceviz eylem planını, bal ormanları projelerini başlatmıştık şimdi de kuşburnu eylem planını başlatıyoruz. Yüzbinlerce kuşburnunu toprakla buluşturacağız. Herşey milletimiz için” dedi.

Her seçimde Gümüşhane’nin AK Parti’nin yüzünü AK ettiğini kaydeden Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

“Bu bakımdan çok daha farklıyız Gümüşhane’ye. AK Parti’nin yaptıkları ortada. Ama biz önümüzdeki seçimlerde Gümüşhane Belediye başkanlığını almanızı istiyoruz. Alırsanız seçimden bir gün sonra Belediye Başkanının kahvesini içmeye geleceğim inşallah. Biz hizmet odaklı bir partiyiz ve bu hizmetleri anlatmalıyız. AK Parti milletin bağrından çıkan bir partidir, milletin partisidir. Özellikle muhalefetin hayal edemeyeceği, rüyasında göremeyeceği yatırımlar yaptık ülkemizin her yerine. Bir mukayese edin. Bizim 10 yılda yaptıklarımızı, bizden önce 70-80 yılda yapılanlarla teraziye koysanız bizim yaptıklarımız ağır gelir. Vatandaşla gönül bağı kurmalıyız. Uçak iki kanatlı uçar. İnşallah Gümüşhane’ye Belediyeyle birlikte öbür kanadını da takarak hep birlikte uçuracağız."

Bakanlar Bayraktar ve Eroğlu AK Parti ziyaretinin ardından şehirden ayrıldı.

İHA

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39