banner333

banner309

Başkan Çimen’den Rektör Zeybek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Rektörlük görevine yeniden atanan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Üniversitesi 09.03.2021, 22:03
Başkan Çimen’den Rektör Zeybek’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Rektörlük görevine yeniden atanan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından Rektör Zeybek’e üzerinde komutanların savaşa giderken giydiği minyatür kaftanın yer aldığı bir tablo ile Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Rektör Prof. Dr. Zeybek’in ikinci dönemde yeniden atanmasının Gümüşhane için güzel ve olumlu bir gelişme olduğunu dile getiren Başkan Çimen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan hocamız Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e ‘hayırlı olsun’ diyorum. Rektör hocamızın Gümüşhanemizde gerçekleştirdiği 4 yıllık başarılı çalışmasının ardından görevine yeniden devam edecek olması, bizler için büyük bir sevinçtir. Hocamızın çıktığı bu yolda ve yapacağı her projede kendisine daima destekçi olacağız. Rabbim utandırmasın” dedi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e gösterdiği nezaket ve gerçekleştirdiği nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 4 yıllık süreçte olduğu gibi, yeniden atanma sürecinde de Sayın Çimen’in desteğini hep yanımızda hissettik. Söz konusu destek, bizler için çok değerlidir. Üniversite olarak akademik anlamda başarı gösterebiliriz; ancak adı geçen başarı sektöre ve yörenin insanına fayda sağlamayacaksa, yapılacak çalışmalar bir nevi boşa gitmiş sayılacaktır. Bu nedenle gerçekleştirilecek çalışmalarda özellikle il yönetiminin desteğini yanımızda hissetmek, ilgili çalışmaların amacına ulaşarak, sektörel anlamda bir katma değerin oluşturulmasına vesile olacaktır. Geçtiğimiz 4 yıllık süreçte ilimizde ve bölgemizde farkındalık oluşturan çalışmalara imzalar attık. Söz konusu çalışmaların başarıya ulaşmasında da her daim ilimizin yöneticilerinin desteğini gördük. Bizlere destek olan önemli isimlerden birisi de Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen olmuştur. Kendisi şehir-üniversite işbirliğine gönülden bağlı olup, bizlere her türlü katkıyı sağlamıştır. Bundan sonraki 4 yılda da bu bilinçle hareket edip, şehrimizin ve bölgemizin kalkınmasına birlikte yol vereceğimize olan inancım sonsuzdur” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44