banner333

banner309

ŞİDEF, Muharrem İftarı’nda Buluştu

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Muharrem Ayı iftar programı Tuzla’da bulunan Al-i Aba Vakfı Cem Evi’nde gerçekleşti.

Dernek 07.09.2019, 23:45 07.09.2019, 23:47
ŞİDEF, Muharrem İftarı’nda Buluştu
banner400

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Can Çelik’in açılışını yaptığı İftar programına hemşerilerimiz ilgi gösterdi. 

İftar programına katılanlara teşekkür eden ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ;”Tüm İslam aleminin Muharrem ayını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bizler böyle manevi aylardan rahmet ve bereket adına istifade etmek istiyoruz. Bu bağlamda Muhrrem iftarımızda oruç lokmalarımızı beraber açtık. Bizler  ayrılıkta azap, Birlikte rahmet vardır düsturu ile hareket ediyoruz. ŞİDEF olarak birlikteliğimizi dahada pekiştirmek adına faaliyetlerimiz sürecektir. İftarımızın olmasında büyük emekler veren Sosyal işlerden  sorumlu Genel başkan yardımcımız Binali Çubukçu nezdinde tüm ŞİDEF yönetimine, Maddi destek sağlayan ŞİDEF Kurucu üyelerinden Çavlan köyü Derneği başkan yardımcısı Kasım Yıldız’a, ŞİDEF Aile ve Kadın dan Sorumlu genel başkan yardımcımız Necla Gündoğan ve Nuriye Altıntaş nezdinde tüm ŞİDEF Kadın Kolları ailemize, Pendik Belediye Meclis Üyesi Hasan Yıldız’a, Hasanoğlu ticaret sahibi iş adamı Baki Aydöner’e, Al-i Aba Vakfı yönetim kuruluna ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize misafirlere teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan CHP Gümüşhane İl Başkanı Emekli Yarbay Bedri Ağaç, GÜDEF Teşkilat Başkanı ve GÜSİAD Yönetim kurulu üyesi Avukat Yunus Akçay birer selamlama konuşması yaptı. Şair Celalettin Balta bir şiir okudu.

Al-i Aba Vakfı Cem evi dedeleri Mehmet ve Hüseyin  Özdurmaz Kardeşler dua ederek, Muharrem ayı hakkında bilgi verdiler.

ŞİDEF Muharrem iftarı programına; Tuzla Belediye Başkanı danışmanı Dr. Mehmet Metin, CHP Gümüşhane İl Başkanı Em Yrb Bedri Ağaç, Badıllı Beydili Derneği Başkanı Erdal Kaya, GÜDEF Teşkilat Başkanı ve GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av Yunus Akçay, CHP Tuzla ilçe başkanı Hasan Uzunyayla, Tuzla Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Kesler, ŞEKAV Başkan Yardımcısı Şadi Yazıcı, GÜDAP Yöneticileri Recep Genç, Kamil Koç, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği eski başkanı Zeki Yurt ve çok sayıda misafir katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45