banner333

banner309

25.09.2013, 21:48

ÜLKEM SEVGİ VE İHANET !

ÜLKEM  SEVGİ  VE  İHANET  !
 
Hoşgörü derken ,elbetteki ihanete hoşgörülü davranamayız.Neyin hoşgörüsü? Neyin demokratikleşmesi bu beyler? Bu açılacak paketin içi Türk'e vuranların ihaneti kokuyor. Türk kelimesi, dağlardan ve tabelalardan sökülürken ,Müslüman halkın oy verdiği akp ne yapıyor ?Anlamak ta zorlanıyoruz ! Eşkiya örgütü Bağımsız Kürdistan diyor.bdp’liler otonom ve özerklik istiyor.Yani adamlar Tek Devlet,Tek Millet ve Tek Bayrak’tan çoktan vazgeçmişler. Başbakanımızın kullandığı bu cümlelerde ,samimi olmadığını düşünüyoruz.Anayasa’dan Türk kelimesinin çıkarılmasını ve Kürtçe eğitime onay verilmesini talep ediyorlar.
İş bu noktada iken eşkıya ile yapılan gizli mutabakatlar,pazarlıklar ipin ucunu kaçırmış ve maalesef T.B.M.M Türk Devletine posta koyan hainlerle dolup taşmaktadır.Çocuk katili, hükümet erkanı tarafından muteber adam sıfatını alarak,önemini koruyor.Bu durumu gerizekalılar dahi görüyor. Bu ihaneti akp ye oy veren halkımız ne zaman görecek diye merak ediyoruz?  Bu Millet silkinip kendisine gelmediği takdirde, bu hainlere taviz verenler , o meclisten, bu millet tarafından gönderilmediği sürece,dağlarımızda gezen eli kanlı teröristleri ,sokaklarımızı kırıp döken anarşistleri ,Meclis bahçesinde vekillerle çay içerken göreceğinizden zerre kadar şüpheniz olmasın !


Herkes aynı şeyleri düşünmez,düşünemez. Önemli olan bu farklılıklar içerisinde birbirimizi sevmek ve birbirimize saygılı olmaktır. İnsanlar değişik görüşlü herkese değer vermiş olsalar, toplumdaki kavgalar ve ayrışmalar olmaz . YARADILANI HOŞ GÖR , YARADAN'DAN ÖTÜRÜ ''Bu felsefe inanan herkesin iliklerine kadar özümsediği,yaşama biçimi olmalıdır .Bugünkü hayata endekslersek ,DEMOKRASİNİN temeli de bu fikirden kaynağını bulmaktadır...Ancak benim demokrasi anlayışımda ;benim fikrimden diye, yapılan haksızlığın üstünü kapatmak  doğru değildir . Karşıt görüşlü ama işinin ehli ise, ben de eğer yetkili isem, o işi karşıt görüşlü olana vermem gerekir.Bunun adına kabaca deyimle 'Adalet' derler.Türkiye neden durulmuyor? Çünkü yandaşlık hep vardı,hele son yıllarda  akp  ile hat safhaya tırmandırıldı.Toplumdaki patlamalar giderek artıyor. Kurumların isimlerine bakmayın ,adı adalet olabilir ama adaletsizlik ve ihanet dizboyu da olabiliyor...



Türkiye'de, görüş farklılıklarından dolayı ,fikir ayrılıklarından dolayı çok olaylar oldu,ülke çok şeyler kaybetti. Bir çok insan hayatını,işini,akrabalarını,okullarını kaybetti.Kaybeden hep Türkiye ve bu ülkede yaşayan insanlarımız oldu. Ülkemiz öyle bir yerde ki ,tüm Emperyalistlerin çömelmek için fırsat kolladığı topraklar üzerinde. Onun için bu ülkede yaşayan herkes,Kürdüyle ,Türküyle,Alevisi ve Sünnisiyle ve diğer renkleriyle herkes çok dikkatli olmalı... Herkes ağzından çıkanı kulağıyla duymalı. Yukarıda söyledim ya herkesi seviyorum,yanlış anlaşılmasın ,sevmediklerim de var . Tek kelimeyle söyliyeyim,bu ülkeye hainlik eden ,Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne ihanet eden kimler varsa ,bu akrabamda olsa içimden gelmiyor , sevemiyorum.



Asıl yazmak istediğim ise Ülkemizdeki yanlış yorumlamalardır. Kulaktan dolma ,batıl inanışlar insanımızı hep mağdur etmiştir. Adama bakarsınız dindar görünümlüdür veya aydın görünümü vardır;ama öyle tavırlar sergiler ki mensubiyet duyduğu felsefenin tam zıttıdır.  Ancak hala birileri bu nüans farklılıklarını,Kürt -Türk, Alevi-Sünni  farklılıklarını kaşıyarak toplumda kaos çıkarmak istiyor. Türk  milletinin öz parçaları,şah damarları  olan  Alevi kardeşlerimiz hakkındaki  cahilce karalamalara insanımız gülüp geçmelidir. Ne diğer canlar nede bu canlar oyuna gelmeyecektir inşallah.Toplumumuzdaki yanlış inanç yönlendirmeleri yüzünden bu millet çok acılar yaşamıştır ,cehalet ne kadar kötü,ne kadar insanlığa zarar verici birşey ! Başta da dedim ya '' YARADILANI HOŞ GÖR,YARADANDAN ÖTÜRÜ.'' Bu ülkeye ihanet etmeyen tüm insanları Türküyle,Kürdüyle,Alevisi ve Sünnisiyle seviyoruz ,onlar bu ülkenin farklı renkleri, hainlik yapmadıkları sürece , bırakınız inandığı gibi yaşasınlar.Bu ülke bizim ,hepimize yeter. Herkes  aklını başına almalı , kime itibar edileceğini, kimin   baş üstünde  tutulacağını  ,kimin hain ,kimin vatan sevdalısı olduğunu yaşanmışlıklar  ortaya konularak tahlil  yapılmalı  ,herkese ona göre  değer  verilmelidir. Vatan hainlerini  bu kadar  şırmartmak  kimin haddine ,bu  haymazlıklardan  bir an önce vazgeçilmelidir,diyoruz !!!

Allah Türk Milletini ve İslam Alemini  Korusun ! Amin..

Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (3)
Sezgin 11 yıl önce
akp , pkk lılara ne kadar önem verdi. Güney doğuya yapılanların ne kadarı Gümüşhaneye yapıldı? Bu iktidar tek parça ,neden Gümüşhaneye bir iki fabrika yapmıyor? Belediyeye niçin az ilgileri var?pkk nın her dediği niçin oluyor? Cezaevinden kaçanlara göz yumanlara ne diyecek? Sayın yazar sağolun,sizi takibediyoruz selamlar...
cenker 11 yıl önce
söylediklerinize aynen katılıyoruz yandaşlık uğruna vatan elden gidiyor bazıları hala hala anlamak ,görmek, bilmek istemiyorlar neden acaba?
Halim 11 yıl önce
Cevat Bey,yazılarınızı okuyorum,çok güzel ders verici,herbiri bir seminer... Sizin gibi çıkarsız mütevazi şahsiyetler öne çıkmalı. Dışarıdan dahi açıkça temiz ,dürüst biri olduğunuz anlaşılıyor,onun için meydanı lüzumsuz adamlara bırakmamalısınız. Kocaeli ilinde ileri çıkanların hiç birinde sizin kadar çevresi yok,saygın yeriniz olduğunu biliyoruz.İleri çıkınız. Yazılarınızın devamını dileriz.Saygı ve selamlar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39