banner333

banner309

28.01.2013, 20:28

TÜRK'ÜN SABRINI DENEMEK

TÜRK'ÜN   SABRINI   DENEMEK
Türkiyede son on yılda, 171 milyar dolarlık bütçe açığı verildi.Özelleştirme adı altında birçok mili kuruluşumuz satıldı. Boğaz köprüleri ve otoyol satışlarıyla 41 milyar dolar gelir elde edildi. Bu gelir ancak açığın % 23 ünü karşılıyor. Satılanlar içinde gözbebeğimiz olan ,Cumhuriyetle birlikte nice uğraşlar sonucu kurulan önemli milli kuruluşlarımız var. Bu kuruluşlardan bazıları şunlardır: Birçok Şeker işletmeleri ve fabrikaları,Sümerbank işletme ve fabrikaları,Tekel İşletmeleri,Bazı Limanlar,Trabzon Limanı,Petkim,Tüpraş,Ereğli ve İskenderun demir Çelik Fb.Oyma Pınar barajı,İzmir Limanı ve bunlar gibi 124 milli kuruluşumuz çoğu yabancılara olmak üzre stılmıştır.

Bu dönemde yabancılara toprak satışında rekor kırılmıştır. Ağustos 2012 'de yürürlüğe giren Mütekabiliyet yasası ile son 5 ayda 131 bin 404 metre kare toprak ,konut ve tesis satıldı. 5 aylık sürede yapılan bu satış ,Cumhuriyet tarihinin 10 katından fazla 2002 ye kadar görev yapan hükümetlerin döneminde (57 hükümet görev yapmıştır.)360 bin 520 gayrimenkul satıldı.2002-2012 yılları arasında ise 34 milyon 452 bin 628 metre kare taşınmaz YABANCILARA satıldı. Satılan bu mülkün 25 milyon 278bin 128 metre karesini toprak oluşturuyor. Yabancılar artık ülkemizden konut değil toprak alıyor. En fazla toprak alan ülkelerin başında İngilizler,Almanlar, Ruslar geliyor.

Görüldüğü gibi AKP mirasyedi gibi toprak satıyor. Türkiye adım adım bölünmenin eşiğine itilirken ,atalarımızın kanları ile sulanmış,canlarını vererek vatan yaptıkları topraklarımız ,maalesef yabancıların eline geçiyor. Osmanlı'yı yöneten gayri müslimlerin dalaverelerine donanımsız,basiretsiz devlet adamlarının yaptığı hatalar da eklenince ,Osmanlı İmparatorluğu maalesef çökmüştür. Bugün yine aynı tuzaklar ve başka nevileri ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti ,dıştan ve içten kurulan tuzaklarla çökertilmek istendiğini ,herkes görmektedir,bilmektedir.Fazla irdelemeye bile gerek yok ,Türkiyenin son bir haftalık gündemini ciddi takip eden herkes bunu anlayabilir. Vakıflarla ilgili yasa çıktığı zaman o yaz tatilinde Gümüşhanedeki köyüme gitmiştim ,İmera Manastırı buradadır.Ailemle birlikte bu manastıra piknik yapmaya gittik. Baktık üçtane yabancı ,bir tane de Türk rehberleri var . Sümela'nın şifresi filminin bazı bölümlerinin çekildiği bu kiliseyi (Altın arama ve çatışma sahnelerinin çekildiği yer) ve onu çevreleyen hisar çevresini ölçüyorlar. Bu adamlardan biri İngiliz misyoneri,mason sakallı bir zat .Kilisenin tamiri ve oraya gidecek masraflarla ilgili planlama yapıyorlar.Bilgiler topluyorlar. Diyeceğim şu ki ; bu adamları kontrol eden yok ,benim köyümdeki bu mekanları ölçüp biçme hakkını bunlara kim vermiş? Ancak bir inceleme yaptığımızda Vakıf arazileri yasası ile yüzlerce kilise ve arazileri zaten bu misyonerlerin eline ,MHP milletvekilleri hariç diğer vekillerin evet oyları ile geçmiş durumda. Bazılarının beğenmediği Atatürk, bir kararla tüm kiliselerin işlerliğini kaldırmıştı.Ancak bugünkü hükümet sayesinde Van'daki , Sümela Manastırındaki ve birçok diğer kiliselerde ayinler yeniden başlamış,şehitlerimizin,atalarımızın kemikleri,ruhları incitilmiştir.

Her Cuma günü ve diğer özel günlerde elimizden geldiğince Camilerde istenen yardımlara seve seve katılırız ,yani anlayacağınız şu ki; camilerimizi bu Müslüman halktan toplanan paralarla yaparız.Ancak zorumuza giden o ki :Son yıllarda ortaya atılan ABD den birilerinin yönettiği dinlerarası diyaloğ ve BOP proje ve planlamaları çerçevesinde ,Kurtuluş savası öncesinde bizi yok etmeye çalışan emperyalistlerin üst olarak kullandıkları KİLİSELERİN yapımı ,onarımı ,çanlarına harcanan paralar bizden kesilen vergilerle ve devlet eliyle yapılmasıdır.

Türkiye adım adım satılırken ,misyonerler heryeri işgaletmiş durumda .Açılan yüzlerce ev kilisesi ,zaten boş olan gençliğimizin bir kısmını kendine çekmekte ,beyin göçünü sağlamaktadır. Birkaç torba kömüre ,5 kg çiçek yağına hiç düşünmeden, oyunu inanmasa bile veren insanlarımız gittikçe artmış durumdadır . Bu gibi insanlara 500 dolar verdiğinde neler olur acaba? Bazı yerlerde öğrencileri kendilerine çekmek için 100-200 dolar para verdiklerini gazeteler yazmış,bu öğrenciler paraları aldıklarını açıkça ifade etmişlerdi. Geliniz Kocaeline Fabrikaları bir araştırınız . Kaçı Türk ,kaçı yabancı? Asgari ücretlerle insanımızın iliğini kemiğini sömürüyorlar. Ancak devleti yönetenler hala elinin altındaki memur,işçi ,emekliyi ezmekte,büyük paralar kaçıranları,yandaşları görmemektedirler. Türkiye hainliklerle dolu, bölünme -satılma ve bu gibi sorunlarla çalkalanırken ,bayrağımız Diyarbakır'da birilerinin kol kanat gerdiği hainler tarafından yakılırken;hala yönetim erginin, ortamı kullandığı medya aracılığı ile Türkiye'yi güllük gülistanlık götermek için hilelere başvurmalarını ,beyin yıkama taktiklerinin uygulanmasını esefle karşılıyor ve izliyoruz.BİNLERCE ŞEHİT VERDİK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ , ÇOK SABIRLI BİR MİLLETMİŞİZ ,başka ne söyliyeyim. Unutmayınız sayabileceğimiz birçok adaletsizliklerden dolayı bu milletin tepesinin tası atabilir ,o zaman bu adaletsizlikleri yapanlar nereye kaçacaktır? Allah Türk Milletini her türlü kötülükten korusun ... Amin.
Saygılarımla...
CEVAT NAS".

Yorumlar (2)
M. ALİ 11 yıl önce
Özellikle bu hükümet döneminde bu milletin sabrı had safhada deneniyor. Haince yapılacak ne varsa yapılıyor. PKK ile anlaşma yapılsa bile bu hainler duracak mı? Türkiyeden toprak alıp,devlet kurana kadar bu ib..... durmazlar. AKP şu an seçim yatırımı yapıyor. Bu duruma razı olmayanlar sadece Türk Milliyetçileridir. Çok olaylar daha olacaktır. Bakanlara bak ... kaç tanesi Türk ?
yaren 11 yıl önce
Yavaş yavaş da olsa sabrımız taşmaya başladı. PKK ya bu hükümet aşırı derecede taviz verdi. Ben kuralıdan beri AKP ye oy veriyorum. Ancak geçen hafta Diyarbakıra gittim,abim polis. Orada resmen ayrı bir drvlet var. Sizin başka bir yazınızı okumuştum ,Eyalet sistemini anlatmıştınız. Olur mu bu diye yazıyı hafife almıştım. Ancak durum sizin yazdığınızdanda feci. Türkiye bölünmüş Hocam. Polisler,asker dahi orada güvenlikleri yok. AKP tavizleri ülkeyi mahfetti.Gümüşhanede AKP belediyeyi almak için her şeyi yapacak,sizin gibi dışarda olan şuurlu insanlara burda ihtiyaç var. Ancak güçlü başka bir aday çıkarmalı MHP.Size saygılar ,selamlar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38