banner333

banner309

Vali Eşi Şengül Yavuz Torul’da Şehit Annesini Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Torul ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Torul 11.11.2014, 08:19 11.11.2014, 08:39
Vali Eşi Şengül Yavuz Torul’da Şehit Annesini Ziyaret Etti
banner400
 
Vali Yardımcılarının Eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile Torul Kaymakamı’nın eşi Fatma Karal, Kürtün Kaymakamının eşi Meltem Özderin ve Kelkit Kaymakamın eşi Özlem Gazel’in de katıldığı ziyaretlerde Şengül Yavuz gözleri görmeyen Cafer Baydar ve Kadriye Baydar kardeşleri ve şehit annesi Ayşe Özdemir’i ziyaret etti, anaokulunda çocuklarla biraraya geldi.

Gözleri Görmeyen Kardeşleri Ziyaret Etti

Şengül Yavuz öncelikle Harmancık Köyü’nde yaşayan gözleri görmeyen Cafer Baydar ve Kadriye Baydar kardeşleri evlerinde ziyaret etti.  
Ziyarette kardeşlerle sohbet eden Yavuz, Cafer ve Kadriye Baydar kardeşlerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her türlü yardımı yapacağını ifade etti ve tekrar ziyaret edeceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Anaokulu Öğrencileriyle Biraraya Geldi
Kendisi de okul öncesi öğretmeni olan Şengül Yavuz, Torul Fatih Anaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle biraraya geldi.
Çocuklarla birebir ilgilenen Yavuz, onların yaptıkları etkinliklere katılarak, oyunlar oynayıp, şarkılar söyledi, sohbet etti. Beraberindekilerle okulu gezerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü Yılmaz ve Okul Müdürü Meliha Kurt’tan okul ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.
Şehit Annesine Ziyaret

Torul ilçesi ziyaretlerinde Şengül Yavuz, Hakkari Şemdinli’de şehit olan Tamer Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir’i de ziyaret etti. Duygusal anların da yaşandığı ziyarette Ayşe Özdemir’e sabır ve başsağlığı dileyen Yücel Yavuz, şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu belirterek, şehit aileleri ve yakınlarının devletin ve milletin emanetinde olduğunu, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydetti.
Ayşe Özdemir ise Şengül Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09