banner333

banner309

Torulspor'un Hedefi 3.Lig

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Torulspor kulübü başkanı Osman Karabulut, hedeflerinin yaptıkları transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3.lige çıkmak olduğunu söyledi.

Torul 18.07.2014, 14:30 18.07.2014, 14:32
Torulspor'un Hedefi 3.Lig
banner400

 Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Torulspor kulübü başkanı Osman Karabulut, hedeflerinin yaptıkları transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3.lige çıkmak olduğunu söyledi.



Yaptığı açıklamada Gümüşhane Amatör Ligi'ni geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi'ne katılmaya hak kazandıklarını hatırlatan Karabulut, yeni sezonda 24 sporcudan oluşan bir takım kurmak istediklerini, bu nedenle transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.



Bu kapsamda ilk iş olarak Akçaabat altyapısında yetişen 1. lig tecrübesi bulunan teknik direktör Olkan Yavruoğlu ile anlaşarak takımımızın başına getirdiklerini belirten Karabulut, iç transferde Bahadır Koç, Ömür Turan, Hakan Boşnak, Serkan Taşkın, Salih Altuntaş, Erne Akgül ve Emrah Üçüncü ile yeniden sözleşme imzaladıklarını, dış transferde ise çok dikkatli davrandıklarını belirtti.



Yeni sezonda iddialı olduklarını dile getiren Karabulut, diğer transfer çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Maçkaspor'dan Doğukan Bozer, Enes Karadeniz, Savaş Erdil, Yolspor'dan Enes Aslan, Kütahyaspor'dan Murat Şahin, Yomraspor'dan Bayram Yazıcı, Yalıspor'dan Murat Peker, Kelkitspor'dan Muhammet Topuz, Orhangazispor'dan Gürkan Demirci, Arsinspor'dan Yaşar Ağaç, Semih İpek ve Adıyamanspor'dan Çetin Akpolat'ı transfer ettik. Hedefimiz, yaptığımız transferlerle sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 3. lige çıkmak.”




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45