banner333

banner309

Torul’da Trabzonspor sevgisi aşılanmaya devam ediyor

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde faaliyetlerine devam eden Torul Trabzonspor Taraftar Derneği, ortaokul öğrencilerine 15 adet Trabzonspor forması hediye etti.

Torul 09.10.2015, 15:13 09.10.2015, 15:14
Torul’da Trabzonspor sevgisi aşılanmaya devam ediyor
banner400
İlçede bulunan Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret eden dernek başkanı Veysel Küçüköner ile yöneticiler Nurettin Araz ve Hasan Yılmaz, okul müdürü Serdar Demirci, müdür yardımcısı Faruk Ergin ile Trabzonspor’la ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra okula 15 adet lisanslı Trabzonspor forması hediye etti.

Okulda bulunan kız öğrencilerin aldıkları hediyeler karşısında mutluluğu dikkatlerden kaçmazken formalarla birlikte öğrenciler basın mensuplarına poz verdi.

“TRABZONSPORLU OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

Alınan formalar karşısında mutlu olan kız öğrenciler, kendi aralarında artık Trabzonspor taraftarı olduklarını dile getirirken dernek başkanı Küçüköner'e teşekkürlerini iletti.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Yaklaşık üç yıldır dernek faaliyetlerine aktif bir şekilde devam ettiklerini dile getiren dernek başkanı Küçüköner, “Öğrencilerimizi mutlu etmekten dolayı oldukça memnunuz. İnşallah çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Trabzonspor bir Anadolu temsilcisidir, zorluklarla mücadele eden ve yılmayan Karadeniz'in başkaldırışıdır. Bizler Trabzonspor neslini yetiştirmek için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. İsteklerimizi karşılayan ve bu çocuklarımızın mutluluğunda katkıda bulunan kulüp yöneticilerimize ilçe halkımız ve öğrenci kardeşlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Derneğin önümüzde ki haftalarda köy okullarını kapsayacak çeşitli etkinlikler düzenleyeceği öğrenildi.

ÖZEL HABER - Hasan Yılmaz

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11