banner333

banner309

Torul’da Kuşburnu ve Pekmez Festivali düzenlenecek

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 1. Kuşburnu ve Pekmez Festivali düzenlenecek. Festivalde Onay Şahin, Özkan Pekin ve Kerim Yılmazer sahne alacak.

Torul 10.11.2015, 07:59 10.11.2015, 08:00
Torul’da Kuşburnu ve Pekmez Festivali düzenlenecek
banner400
 Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 1. Kuşburnu ve Pekmez Festivali düzenlenecek. Festivalde Onay Şahin, Özkan Pekin ve Kerim Yılmazer sahne alacak.

Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Torul Kaymakamlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ortaklığında düzenlenecek etkinlik ilçenin ilk festivali olacak.

14 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'de ilçede bulunan Kardelen Düğün salonunda gerçekleşecek programda aynı zamanda üreticiler kendi ürettikleri doğal ve organik ürünleri sergileme ve burada satma şansı da yakalamış olacak. 

Üreticilerin ürünlerini, Oerşembe gününe kadar ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğüne getirmesi gerektiği belirtilirken aynı zamanda festivalde kurulacak komite heyeti tarafından ürünler arasında yapılacak yarışmada ilk üç sıraya giren üreticilere tam, yarım ve çeyrek altın ödülü verilecek.

Programda Karadeniz müziğinin güçlü seslerinden Onay Şahin ve Özkan Pekin'in yanı sıra yerel sanatçı Kerim Yılmazer'de sahne alacak.

Konu ile alakalı konuşan Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu, “İlçemizde sosyal etkinlikleri artırmaya geldiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. İlçemizin ve vatandaşlarımız bu konuda ciddi anlamda talepleri bizlere oldu. Şüphesiz bu talepleri her zaman dikkate almak zorundayız. İnşallah yapacağımız bu etkinlikle birlikte yeni bir festivalin de ilk adımı sayın kaymakamımız Hakan Kafkas bey ve İlçe Tarım Ziraat müdürümüz Evren Özdemir kardeşimizle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39