banner333

banner309

Torul Yatılı Bölge Okulu'ndan Duygulandıran Ziyaret

Torul Yatılı Bölge Ortaokulu idareci ve öğretmenleri okullarında öğrenim gören öğrencilerin ailelerine misafir olmaya başladı.

Torul 27.03.2016, 17:47 27.03.2016, 17:51
Torul Yatılı Bölge Okulu'ndan Duygulandıran Ziyaret
banner400
 Okul idareci ve öğretmenlerinin uzun süredir planladığı proje geçtiğimiz gün gerçekleşen ilk ziyaretlerle start buldu. 45 km uzaklıkta yer alan ve iki saat yolculuğun ardından Kürtün ilçesine bağlı Göndere Köyü’ne ziyarette bulunan heyet burada öğrenci ailesiyle görüştü. Öğrencilerin oldukça zorlu yollardan geçerek okullarında eğitim görmeye geldiklerini belirten okul müdürü Bayram Oral yaşananları aktarırken “Amacımız onların yaşadıkları zorlukları görüp, imkanlarını öğrenip onların gözünden dünyaya bakabilmekti” ifadelerine yer verdi. Kürtün’e bağlı Karaçukur ve Yurtköy köylerini de ziyaret eden heyet öğrenci velilerinin sofralarını da paylaştı. Köy muhtarlarının ve ailelerin ilgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür eden öğretmen ve yetkililer karşılaştıkları ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını belirtti.



ÇOCUKLARININ ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜ OKUL VE PANSİYONU İLK KEZ GÖRDÜLER

Okul müdür yardımcısı Derya Oğur ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Melek Bayındır çocuklarının eğitim gördüğü okulu ve pansiyonu hiç görmeyen ailelere bu alanların fotoğraflarını gösterdi. Gördükleri fotoğraflar karşısında meraklarının giderildiğini belirten Oral, “Annelerimizin çocuklarının yaşadıkları yeri görüp bizi tanıyıp gönüllerini rahatlatmaktı. Amacımızı gerçekleştirmenin huzurunu velilerimizin gözündeki minnet duygusundan aldık. İyi bir iş gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Tüm velilerimize candan davrandıkları ve bizi ailelerinden saydıkları için teşekkür ediyoruz. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızın bizim geleceğimiz.” İfadelerine yer verdi.


Projelerinin ilk ayağını gerçekleştirmekten oldukça mutluluk duyan öğretmenler, ilerleyen zamanlarda da bu tür etkinlikler ile veliler ile buluşacaklarını belirtti.

Okul müdürü Bayram Oral, Müdür Başyardımcısı İhsan Yıldız, Okul müdür yardımcısı Derya Oğur , Beden Eğitimi öğretmeni Seymen Bezan, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Melek Bayındır ve pansiyon aşçısı Ali Özçubukçu velileri ziyaret eden heyette yer aldılar.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz / Torul

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39