banner333

banner309

Torul Kalesinde Cam Seyir Terası inşaat devam ediyor.

Üye ziyaretleri kapsamında Torul ilçesine giderek birtakım ziyaretler gerçekleştiren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Torul Belediyesi tarafından Torul kalesinde yapılan Cam Seyir Terası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Torul 08.11.2017, 11:55
Torul Kalesinde Cam  Seyir  Terası inşaat devam ediyor.
banner400

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ile birlikte Torul kalesinde yapılan çalışmaları yerinde gören ve yapılan çalışmaları değerlendirme imkanı bulan Başkan Akçay, ‘’Torul ilçemiz şehrimize açılan önemli bir turizm kapısı.

Bugün Torul Belediye Başkanımız Nidai Köroğlu ile birlikte yapılan bu güzel çalışmaları yerinde inceledik. Gerçekten Torul kalesinden ilçemiz çok farklı gözüküyor. İnsan hem görsel bir manzara yaşarken aynı zamanda vücudun yükseklik karşısında salgıladığı adrenalin ile farklı bir duygu yaşıyorsunuz. İnanıyorum ki Cam Seyir terasımız tamamlandığında ilçemize ve şehrimize önemli bir değer katacaktır. Ayrıca ilçemizin merkezinde aslına uygun restore edilen tarihi Torul ilçe köprümüzde çok güzel olmuş. Bu tür turizm potansiyeli yüksek çalışmalar yapmak ve ilçemize kazandırmak çok önemli .Torul bu yatırımlarla adeta turizmde şehrimizin parlayan bir yıldızı oldu. Başkanımı ilçemize kazandırdığı bu güzel yatırımlar ve çalışmaları için tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38