banner333

banner309

Torul'da Erkek Öğrenci Yurdu İnşaatı Hızla Yükseliyor

Torul'da Erkek Öğrenci Yurdu İnşaatı Hızla Yükseliyor

Torul 09.04.2018, 13:33
Torul'da Erkek Öğrenci Yurdu İnşaatı Hızla Yükseliyor
banner400

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz sene Gümüşhane ziyareti esnasında Torul ilçesinde vatandaşlarla buluştuğu sırada Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu'nun ilçenin en büyük eksikliği olarak dile getirdiği erkek öğrenci yurduna geçtiğimiz aylarda ilk kazma vurulmuştu.

Cengiz İnşaat sahibi Mehmet Cengiz'e yurdun yapımı konusunda talimat veren Başbakan Binalı Yıldırım, gerekli arazi ve etüt çalışmalarının yapılmasının ardından yurdun ilçenin hizmetine sunulacağını ifade etmişti. 

Belediye Başkanı Nidai Köroğlu yaptığı açıklamada "Yurdumuzun inşaatına başlanıldı. İlçemizin önemli bir sorunu ve eksiğiydi erkek öğrenci yurdu. Başbakanımız sayın Binalı Yıldırım beyefendiye konuyu ilçemizi ziyaretleri esnasında dile getirmiştik. Cengiz İnşaat sahibi sayın Mehmet Cengiz beylerde konuya dahil olunca bu talebimiz hızlı şekilde yerine getiriliyor. İnşallah kısa zaman içerisinde erkek öğrenci yurdu ilçemizin hizmetine sunulacak ve Meslek Yüksekokulumuzda beklenilen öğrenci artışı aynı zamanda ilçemiz ekonomisine de katkıda bulunacak. Bu bağlamda başta Başbakanımız sayın Binalı Yıldırım'a, Cengiz İnşaat sahibi sayın Mehmet Cengiz beyefendiye ve emeği geçen herkese ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46