banner333

banner309

Torul Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına Ramazan ayı boyunca devam etti

Torul Belediye Başkanlığı alt ve üst yapı çalışmalarına Ramazan ayı boyunca aralıksız devam etti.

Torul 19.07.2015, 12:08 19.07.2015, 12:09
Torul Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına Ramazan ayı boyunca devam etti
banner400
 Yapılan çalışmalar neticesinde Kaledibi mahallesinde parke çalışmaları gerçekleşirken ramazan ayı boyunca belediye başkanı Köroğlu ve ekibin ummalı çalışmalarıyla devam eden çalışmalarda ilçe merkezinin terminal mevkii bölgesi haricinde parke ve kaldırım düzenlenmesi yapılmayan yer kalmadığı belirtildi.
Ramazan ayının son gününde terminal mevkiinde de asfalt sökme çalışmalarına başlayan belediye, aynı zamanda bayram hazırlıklarını da tamamlama aşamasına geldi.
İlçe merkez mahallelerinde ki tüm mezarlıkları temizleyen Torul Belediyesi, bunun yanı sıra mahalle sokakları ve ara caddelerinde yıkama çalışmaları yaparak ilçeyi bayrama hazırlama aşamasını da tamamladı.
BELEDİYE OLARAK BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Belediye başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada 17 Temmuz Cuma, bayramın birinci günü gurbette yaşayan vatandaşlara özel canlı yayınlar ile ilçeden görüntüler sunacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Nidai Köroğlu "Ramazan ayı boyunca ilçe halkımız ve esnafımızın da duyarlılığı ile işçi kardeşlerimle birlikte alt ve üst yapı çalışmalarına devam ettik. Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinde ki mevcut boruları yeniledik, bunun yanı sıra kaldırımları genişlettik ve asfaltı sökerek yerine parke taşı koyduk. İlçemizin refah seviyesini yükseltmek adına elimizden gelen herşeyi yapacağız, ben tüm vatandaşlarımın mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: www.torul.bel.tr - Hasan Yılmaz

Yorumlar (1)
torul 9 yıl önce
Canli yayini nezaman hangi bayramda gorcez.....bayram bitti
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37