banner333

banner309

Selvi, Torul İçin 'Bende Varım' Dedi

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Selvi, müracaatını gerçekleştirdi.

Torul 25.10.2013, 11:02 25.10.2013, 11:03
Selvi, Torul İçin 'Bende Varım' Dedi
banner400
Beraberindeki heyetle AK Parti Torul İlçe Başkan Yardımcı Mürsel Arslan’a dosyasını teslim eden Selvi, “Torul ilçemizin makus talihi değiştirmek için bugün burada sizlerle beraberim” dedi. 

Selvi, yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’yi kasıp kavuran AK Belediyeciliğin Torul ilçemize uğramamasının sonuçlarını hepimiz biliyoruz. Tüm Türkiye’de ilçelerin Ak belediyecilikle beraber nasıl kalkındığını, nasıl modern ilçelere döndüğünü, hepimiz biliyoruz. Maalesef Torul ilçemiz her yıl aynı yerinde sayan, hiçbir gelişme göstermeyen, hizmet üretmeyen bir ilçe durumunda kaldı. Bunları üzülerek söylüyorum. Şuan kiMHP belediyesi yirmi yıldır taş üstüne taş koymadı. Doğru düzgün bir parkı yok. Kaldırımlar yirmi yıl öncesinin kaldırımı.” ifadelerini kullandı.

Torul’da mevcut Belediye’nin Torul için bir proje dahi üretmediğini ve merkezi hükümetten yardım alamadığını öne süren Selvi, “Bizim MHP’li Torul Belediyesi, Torul halkına ceza verircesine merkezi hükümetten hiçbir proje karşılığı yardım talep etmemiştir. Bunları söylerken Torul’umuzun içinde bulunduğu durumu sizlere anlatıyorum. Torul bunları hak etmiyor. Torul ilçemiz hizmetin AK Belediyecilik eliyle gelmesini fazlasıyla hak ediyor. Allah nasip eder Torul ilçemize Belediye Başkanı olduğumda, Belediyecilik hizmetlerinde bulunan biri olarak merkezi hükümetin kapısını elimdeki projelerle çalarak hizmetin en iyisini getireceğim. Torul’u AK belediyecilik anlayışıyla baştan başa değiştireceğim. Torul bugün artık bir üniversite ilçesi. Hizmetimizi buna göre yapmalıyız. Unutulmamalı ki Torul artık üniversite öğrencisinden dolayı dışarı açılan bir ilçemiz. Önceden kol kırılır yen içinde kalırdı. Artık böyle bir şey yok. Türkiye’nin her yerinden öğrenciler okumak için ilçemize geliyorlar. Öğrencilerimize yönelik hizmetlerimiz olacaktır. Sevgili Torullu hemşerilerim. Ben sizin içinizde doğdum, içinizde büyüdüm. Şirin ilçemiz Torul’a hizmet etmek için buradayım. Allah nasip ederse, hep beraber, birlikte şirin Torul ilçemizi hak ettiği modern ilçe haline getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partiden Torul belediye başkan aday adaylığına müracaatımı yaptım. Her şey şirin Torul ilçemiz için.” dedi.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11