banner333

banner309

Şehit Ailelerine Ücretsiz Halı Yıkama

Torul’da Bulunan Hanımeller Halı Yıkama Firması Gümüşhane ve Torul”daki şehit ailelerine ücretsiz halı yıkama hizmeti vermeye başladı.

Torul 26.01.2018, 11:00
Şehit Ailelerine Ücretsiz Halı Yıkama
banner400

Torul’da bulunan Hanımeller Halı Yıkama Firması Gümüşhane ve Torul”daki şehit ailelerine ücretsiz halı yıkama hizmeti vermeye başladı.


Konuyla İlgili açıklama yapan işletme sahibi Mehmet Taş, son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı şahadet şerbeti içen güvenlik güçlerine ve onların ailelerine karşı kendini borçlu hissettiğini bu nedenle de elindeki imkanlardan o insanları ücretsiz faydalandırmak istediğini söyledi.


Genç bir girişimci olarak işyeri ile ilgili böyle bir karar almayı düşündüğünü kaydeden Taş, “Şehitlerimize bir nebze olsa borcumuzu ödeyebilmek için şehit ailelerinin halılarını ücretsiz olarak yıkamak istiyorum. Yapacağım hizmet tek seferlik değil sürekli devam edecek halı yıkamada kalmayacak. Farklı girişimlerde bulunacağım” dedi.


Şehitlere ve onların ailelerine ne yapılsa az geleceğini, haklarınının ödenemeyeceğini dile getiren Taş, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bu çerçevede şehit ailelerimize ücretsiz halı yıkama hizmeti vermeye başladık. Şehit aileleri bizleri arayarak bu hizmetimizden yararlanabilir. Allah şehitlerimize rahmet, ailelerine ise sabır ihsan eylesin” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü