banner333

banner309

Saadet Partili Demir Esnafla Buluştu

Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayı Avukat Akın Demir esnafla buluştu.

Torul 09.06.2018, 23:28 12.06.2018, 09:05
Saadet Partili Demir Esnafla Buluştu
banner400

Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayı Avukat Akın Demir seçim çalışmaları kapsamında Torul esnafı ile bir araya geldi.

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri süreci ile ilgili çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Avukat Akın Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Adaletin ve hakkın olmadığı bir ülkede barış olmaz. Siz eğer ülkede adaleti sağlayamıyorsanız, işte o zaman sorun daha büyük demektir. Adalet her şeyden önemlidir. Adalet maalesef yürütmenin insafına bırakıldı. Eğer biz iktidar olursak bu gidişatı değiştireceğiz. Cumhurbaşkanının partili değil, tüm vatandaşı kucaklayan yürütme organı olarak ayıracağız. Adalet her vatandaşımız için gereklidir. Adalet sistemini tek adama yüklemek, ülkemiz için zarardan başka bir şey değildir.

Bugüne kadar ülkemizde yürütülen ekonomi politikaları ülkemizi zenginleştirmedi, obezite hastası gibi şişirdi. Ülkemizde vatandaşa ödenecek para, borçlara ve rantiyecilere gidiyor. Biz rantiyeci derken havadan para kazanan ve spekülasyon yaşatan insanları kast ediyoruz. Elbette bunların önünü keserek hep birlikte kalkınacağız. Bu esnada Fenerbahçe’yi de anmadan geçemiyorum. Aziz Yıldırım 20 yıl hizmet etti. Ancak, taraftar Aziz başkana yeter dedi ve değiştirdi. İşte buna biz dip dalga diyoruz. İşte biz de 24 Haziran’da sandıkları dip dalga ile patlatarak geleceğiz.

Biz seçim sürecini kavgaların, sataşmaların, iftaraların yapıldığı bir dönem olarak görmüyoruz. Seçimler ülke gündeminin dile geldiği, siyasi partilerin bu gündeme ilişkin değerlendirmelerini yaptığı bir süreçtir. Kavga değil birliktir aslında. Bugün baktığımız zaman ise bu durumdan çok uzak bir süreç karşımızda. Biz buna mahal vermeyeceğiz. Bizim için bu sürecin reçetesi, kaplaşmak ve kutuplaşmak değil, kardeşlik ve kucaklaşmayı esas alan anlayışımızdır.

Son 1,5 yıldır çalışmalarımız hamdolsun ciddi mesafeler kat ettiğimizi gösteriyor. Bundan dolayı da şu anda morali en yüksek parti, Saadet Partisi’dir. Bunu görmekten de memnuniyet duyuyoruz. Saadet İktidarı, milletin iktidarıdır.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38