banner333

banner309

Nidai Köroğlu "Hedefimiz 1 Milyon Turisti Torul'da Ağırlamak"

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

Torul 02.03.2019, 17:35
Nidai Köroğlu "Hedefimiz 1 Milyon Turisti Torul'da Ağırlamak"
banner400

AK Parti Torul İlçe Başkanlığı, gerçekleştirilen toplantıda aday ve projelerini tanıttı.

Kardelen Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı ve AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu, İlçe Başkanı Osman Karabulut, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ilçede beş yıllık süre zarfında gerçekleştirilen projeleri anlatırken yeni dönemde ilçede planladıkları projeleri vatandaşlara anlattı.

DOĞALGAZI İLÇEYE BİZ GETİRİRİZ

Nisan ayından sonra ilçede ki çalışmalarına son sürat devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, "Doğalgaz Gümüşhane il merkezimize kadar geldi. İl merkezine en yakın ilçe biziz. Doğal olarak doğalgazdan faydalanma noktasında ki bu avantajımızı kullanacağız. Milletvekillerimizin kapısını Nisan ayında çalacağız. Doğalgazı Torul'a iktidarımızın gücüyle biz getireceğiz." ifadelerine yer verirken Torul Kalesi'nde ki projelerinin de devam edeceğini açıkladı.

TORUL KALESİ'NE ZİPLİNE PROJESİ

Torul Kalesi'nde projelere devam edeceklerini ifade eden Köroğlu, "Kalemiz için Ziplin projemiz var. Tahminen 880-890 metre kuşbakışı uzaklıkta ilçemizin Tuğrulbey Mahallesi’nde bulunan içme suyu depomuzun bulunduğu belediyemize ait alana kaleden çift hatlı bir Zipline yapacağız." dedi.

HEDEFİMİZ 1 MİLYON TURİSTİ TORUL'DA AĞIRLAMAK

Turizm noktasında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile sadece Gümüşhane ve Karadenizde değil ülkede gündem oluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, "İlk yılında 190 bini aşkın ziyaretçiyi kalede ağırladık. Bunun yanında yapacağımı zipline, yürüyüş yolu ve şelale projelerimiz ile ben inanıyorum ki Torul'da 1 Milyon turisti 3-4 yıl içerisinde ağırlayacağız." dedi.

Aday tanıtım toplantısı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Başkanı Celalettin Köse, Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın konuşmalarının ardından adayların tanıtımları ile devam ederken Grup Vocal konseriyle son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46