banner333

banner309

MHP Torul’da aday tanıtım toplantısı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torul İlçe Başkanlığınca aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda MHP Torul Belediye Başkan Adayı Evren Evrim Özdemir, kutlu bir görev için yola çıktıklarını söyledi.

Torul 04.03.2019, 21:36
MHP Torul’da aday tanıtım toplantısı düzenledi
banner400

Asla Kötü Söz Söylemeyeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torul Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir, kutlu bir görev için yola çıktıklarını, asla kötü söz söylemeyeceklerini, hiç kimseyi asla rencide etmeyeceklerini söyledi.

Bulut Safa Bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya MHP MYK Üyeleri Musa Küçük ile Akın Üstün, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, MHP Torul İlçe Başkanı Temel Özcan, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile vatandaşlar katıldı.

MHP Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan partililer, Transit Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahındaki yürüyüşün ardından toplantının yapılacağı Bulut Safa Bahçesine ulaştı.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada doğduğu, doyduğu, yaşamaktan büyük keyif aldığı, doğasını sevdiği, havasını kokladığı, çocuklarını büyüttüğü, değişik alanlarda hizmet verdiği, dostluğu, huzuru bulduğu Torul’a hizmet etmek için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Torul Belediye Başkanlığına aday olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Kutlu bir dava için yola çıktıklarını belirten Özdemir, “Torul’umuza daha güzel hizmet etmek için teşkilatımız ile birlikte bu göreve talip olduk. Bugün burada hep beraber Torul’da yeni bir yürüyüşün başlamasına şahitlik ediyoruz. İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için bir araya gelmiş olan bu kadroya, yürekten inanıyorum ki, Torul’un geleceğini inşa edecek, Torul’da yaşayan herkes için eşit ve özgür yurttaşlar olduğu, her ferdinin adaletten pay aldığı, herkesin özgürlük içerisinde ve hakça paylaşıma sahip Torul’u oluşturmak bu kadrolara nasip olacaktır” dedi.

“Söylediğimiz Her Sözü Gerçekleştireceğiz”

İnanmadıkları hiçbir şeyi söylemeyeceklerini, söyledikleri sözleri gerçekleştirmek için ne pahasına olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Özdemir, şöyle devam etti: “Yeri gelecek sözü kitabın tam ortasından söyleyeceğiz. Yeri gelecek sözü en ileri noktasında söyleyeceğiz. Ancak üslubumuzda asla kavga olmayacak. Üslubumuzda asla kamplaşma olmayacak. Halkın sesini, milletin nefesini, medeniyetin bütün değerlerini hiç unutmadan yolumuza devam edeceğiz.”

“Bizde Kötü Söz Olmaz”

Belediye başkanlığı yarışında karşılarındaki adaylara ve onların destekçilerine kötü söz söylemeyeceklerinin altını çizen Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “Onları rencide edecek hareketlerde bulunmayacağız. Biz sadece Torul halkına yapacağımız projeleri anlatacağız. Sonra da takdiri Yüce Mevla’ya teveccühü de yüreği temiz, alnı açık fedakar ve cefakar Torul halkına bırakacağız. Biz inanıyoruz ve biliyoruz ki, Torul halkı kendisinin haklarını en iyi kimin savunacağını bilecek olgunluğa sahiptir. Onun için halkın verdiği her oy bizim için değerlidir. Parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Torul için ne yapabiliriz diye düşüneceğimizi, birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşası inşası ve devamlılığı için canımızı dişimize takarak hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz. “

“Biz de İktidarın Belediye Başkanını Seçeceğiz”

MHP MYK Üyesi Musa Küçük ise yaptığı konuşmada, “Mevcut belediye başkanı ortada. Yaptıkları ortada. Hal ve hareketi ortada. Bizim adayımız da burada. Sağda solda duyuyoruz, iktidar partisi muhalefet partisi diye. Türk demokrasisi üçüncü devresine girmiştir. Bunun adı da partili cumhurbaşkanlığı sistemidir. Dün yapılan seçimlerde birinci çıkan partinin genel başkanı başbakan olur, meclisten güven olu alırdı. Yeni sistemde vatandaş hükümet kurma yetkisini direk cumhurbaşkanına veriyor. Türk milliyetçilerinin, AK Partinin oylarıyla seçilen cumhurbaşkanı var. Burada seçeceğiniz belediye başkanı, aynı zamanda iktidarın belediye başkanıdır. Bu da böyle bilinsin. Seçilen belediye başkanımızın haklı talepleri hükümet tarafından asla göz ardı edilemez. Hepsinin takipçisi olacağız” diye konuştu.

“Özdemir’in Hizmetlerini Herkes Konuşacaktır”

MYK Üyesi Akın Üstün de yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Çıkmış olduğumuz yol uzun ve meşakkatli. Çünkü biz siyaseti sandıktan çıkana kadar düşünmüyoruz. Asıl sorumluluk sandıktan çıktıktan sonra başlıyor. Seçimde sandıkları patlattıktan sonra hepimize daha çok iş düşecek. Evren Özdemir’i herkes tanıyor. Torul Tarım Müdürlüğünde yaptığı çalışmalar en büyük referansı. Diğeri ise Torul Voleybol takımıdır. Nerede şimdi? O takım Özdemir zamanında şampiyonluğa oynuyordu. O zaman aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, diyoruz. Evren Özdemir, 31 Mart’tan sonra Torul’u örnek bir ilçe yapacaktır. Torul Voleybol takımını dünya nasıl konuştuysa Evren Özdemir’in Torul’daki hizmetlerini herkes konuşacaktır. 

“Aramızı Açmak İsteyenlere Kulak Asmayın”

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ise, seçimlere çok az bir süre kaldığını anımsatarak, şunları söyledi: “Bizim birliğinizi, dirliğimizi bozmaya çalışan, aramızı açmak isteyen bazı şahıslar olabilir. Bunlara kesinlikle aldırış etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin altına imza attığı Cumhur İttifakını kimse bozamayacaktır. Hiç kimsenin de buna gücü yetmeyecektir. Bunu anlamayanlar olabilir. Cumhur ittifakının ne anlama geldiğini ülkücüler herkesten daha iyi biliyor. Birileri kendilerini bu ittifakın dışında sanıyorsalar varsın sansınlar. Onlar kendi başlarına siyaset yapsınlar. Birileri Torul’da ittifak yok diyorsa, şunu söylüyorum ve duysunlar, siz Cumhur İttifakına sahip değilseniz Torul’da Cumhur İttifakının adayı Evren Özdemir var.”

MHP Torul İlçe Başkanı Temel Özcan da, “Sizlerden tek isteğim hiç kimseye yüz çevirmeyiz. Sanal alemdeki paylaşımlarımıza dikkat edelim. Herkes duruşuna, hareketine dikkat etsin” dedi.

Toplantı Belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerinin tanıtımı ile sona erdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11