banner333

banner309

Aydın Yıldız, Adaylığını Açıkladı !

2014 Yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. İlk aday adaylığını açıklayan isim ise Ak Parti Torul Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Yıldız oldu.

Torul 28.07.2013, 15:37
Aydın Yıldız, Adaylığını Açıkladı !
banner400

Yerel seçimlere az bir zaman kala Gümüşhane ve ilçelerindede hareketli günler başlıyor. Kıyasıya bir yarışın yaşanacağı yerel seçimlerde iktidar partisinin ilk hedefi elinde bulunmayan belediyeleri kazanmak olacak.

Aday adaylığını açıklayan ilk isim Aydın Yıldız oldu. İstanbul’da ikamet eden GÜDEF Yönetim kurulu üyesi olan,Aydın Yıldız, Ak Parti Torul Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı MHP’li olan Torul’da kıyasıya bir yarışın yaşanacağı görünüyor. Torul’u kazanmak isteyen Ak Parti bakalım Aydın Yıldız’ı aday gösterecek mi ?

Aydın Yıldız’ı Tanıyalım ?

1970 yılında Torul Budak Köyünde doğdu. İlk okulu köyünde, orta okulu  Gümüşhane Bağlarbaşı’nda liseyi İstanbul’da tamamladı. İyi bir ressam olan Yıldız’ın Resim yarışmasında Türkiye 1.’liği bulunuyor. 1 dönem Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanlığı yaptı. Şu an GÜDEF Basın Yayın Komisyonu Başkanlığı ve GÜSİAD Yönetim kurulu üyeliği bulunuyor. 2009 yerel seçimlerinde  Ak Parti Sultanbeyli’den 1.sıra yedek İl genel meclis üyesi seçildi.  Halen Sultanbeyli’de ikamet etmekde olup, evli 2 çocuk babasıdır. Eray Reklam firmasının sahibidir.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (6)
yunus selvi 11 yıl önce
hayırlı olsun sevgili kardeşim







Eftal Gök 11 yıl önce
Kardeşim Aydın; senin bu işin üstesinden gelebilecek çapta bir insan olduğunu düşünüyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin.
erol çakmak 11 yıl önce
başkanımı 18 seneye yakındır tanıyorum işine saygılı dürüst vede güvenilir sözünde duran birisidir sultanbeylide esnaf olarak sevilen sayılan güvenilir birisidir işinde hırsılı vede başarılıdır hemşerim olarak torul belediye başkanlıgına aday olmuş şimdiden abimii kutlarım kendisini
cani gönülden tebrik ederim başarıların devamını dilerim sevgiler saygılar
celal TONYALI 11 yıl önce
Hayırlı olsun abi . seni TORUL'un başkanı olarak görmek istiyoruz.
Hamit ZENGİN 11 yıl önce
Torul yıllardan beri göç vererek küçülmeye doğru gitmektedir.
Bu güzel ilçemiz zaman içerisinde, gerek siyasi çatışmalar, gerek mikro milliyetçilik, gerek sencilik,bencilik, gerek mahalle ve köycülük çatışmaların içerisinde hep beli bükük kalarak hiç gelişememiştir. Ne siyasetçilerimizden ne bürokrasimizden nede iş adamlarımızdan istenilen şekilde faydalanıp hizmetler alamamışız. Torul’da yaşayan insanlarımız kahve siyasetinin dışına çıkarak üretken olamamışlar, gurbetçilerimiz ilçemize sahip çıkamamış ve bazıları bile dışarıda TORULLUYUM deme cesareti bile gösterememişler. Bürokrasilerimiz karşılarında muhatap bulamadıkları için hiç ilgilenememişler. Yani kısaca Torullu olarak kimse yeterince ilçeye sahip çıkamadı.
Sonuç olarak; Artık hizmet zamanı diyerek Torul için Siyasetçilerden, bürokrasiden, iş adamlarından, STK kuruluşlarından yararlanarak , ilçemizi varoştan çıkarıp yaşanacak seviyeye getirme zamanı. Bunun için de Aydın YILDIZ kardeşim gerek dürüştlüğü ile gerek her görüş siyasetçi diyaloglarıyla gerek bürokrasi ilişkileriyle,yapacağı her türlü projelerle ilçemizi hedeflenen yere çıkartacağına inanıyorum. Allah Yolunu Açık Etsin.
Abdullah 11 yıl önce
Slogan bak, "İstikrar sürsün, Torul büyüsün" Güzel de, Türkiye elden gidiyor. Yani Torul büyüsün Türkiye Küçülsün (mü) ? İnsan müsvetesi daha yeni açıkladı. "Dün Irak, Suriye bugün yarın kürdistan komşunuz olacak." Bu arada insanların en tabi hakkı aday olmak. Saygı duyuyorum. Ama işte aması var.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46