banner333

banner309

03.12.2018, 23:58

Teyyar Demirel Ve Servet Ergin Belediye Meclis Üyeliği İçin Müracaat Etti

Gümüşhanenin Dörtkonak Köyünden Teyyar Demirel ile Servet Ergin kalabalık bir toplulukla AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığına giderek Belediye Meclis Üyelikleri için resmi müracaata bulundular.

Yapılan müracaata Dörtkonaklıkar Köyü Dernek Başkanı Tuncay Bozalan,İkisu-Tersonun-Artabel Vadisi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Tacettin Üçel, İş Adamı Ufuk Ustaoğlu başta olmak üzere  Dörtkonaklı çok  sayıda vatandaş katıldı.

Müracaat dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Yalçın’a teslim eden Teyyar Demirel yaptığı konuşmada şunları söyledi.”Bugün burada başta dernek başkanlarımız ve sevgili köylülerimizle birlikte halen yürütmekte olduğum Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Beni yalnız bırakmayan, destek olan arkadaşlarıma dostlarıma çok teşekkür ederim. Halen Meclis Üyesiyim.Bu görevi bize tevdi eden seçmenlerimizin her zaman yanında oldum. Bizlere ilettikleri sorunlarda hep çözüm odaklı olduk. Şehrime hizmet etmekten onur duyuyorum. Gece gündüz çalışarak Gümüşhanemizin kalkınmasına Sayın Belediye Başkanımızın ve Partimizin başarılı olmasına gayret ettim. Bundan sonrada devam etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere gösterdiği 2023 hedeflerine Gümüşhane ölçeğinde ulaşmak için bundan böylede canla başla çalışmaya gayret edeceğim. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye’de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz. İstikrarın sürmesi, için, Gümüşhanemizin gelişmesi için AK partiye sahip çıkılmalı bende bu yüzden meclis üyeliği için aday adayı oldum . Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim." Dedi.

Servet Erginde Gümüşhaneye hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyleyerek kendilerini yalnız bırakmayan köylülerine teşekkür etti.

Müracaat dosyalarını teslim alan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçında bu görevlerin bir hizmet yarışı olduğunu elinden geleni desteği vereceğini, İlimizde yaşayan en canlı derneklerinden birisi olan Dörtkonaklılar Derneğinin değerli üyelerini burada hep birlikte görmekten mutlu olduğunu  söyleyerek aday adaylarına başarılar diledi.

İş Adamı Ufuk Ustaoğluda yaptığı açıklamada kendisinin bir Dörtkonaklı olduğunu belirterek şuanda iki tane adayımız var. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Ben bu partinin bir neferiyim her zaman bu arkadaşlarıma maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırım. Hep birlikte Gümüşhane’mizin hizmeti için kalkınması gelişip güçlenmesi için birlikte hareket etmeliyiz. Onun için buradayız. Görev verilenlerin sonuna kadar arkasındayız.”dedi.

Müracaat sonrasında duygu ve düşüncelerini paylaşan Dörtkonaklıkar Köyü Dernek Başkanı Tuncay Bozalan ve,İkisu-Tersonun-Artabel Vadisi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Tacettin Üçel bu iki adayımızın arkasında duruyor ve destekliyoruz dediler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11