banner333

banner309

14.10.2015, 01:13

TERÖR

 TERÖR


Kaç yıldır Pkk ile oturup kalkanlar, anlaşanlar , bunca Pkk yığınaklarına sebep olanlar ,tüm şehirlerde , dağda Pkk 'nın güçlenmesinin müsebbipi olanlar ülkenin bölünmesine zemin hazırladılar...190 civarında şehit cenazesi gelirken Ulusal Yas ilan etmek hiç akıllarından geçmedi ,geçemezdi de zaten şehide başka isim diyen bir zihniyetten bu tavrı beklemek saflık olurdu...


Tüm emperyalist ajanlar 13 yıldır giremedikleri her deliğe girdiler ,ülkemiz ajanların yol geçen hanına döndü. Bu ülkeyi adaletsizce idare eden kimler varsa , yaptıkları adaletsizliklerin hesabını vermemek  , bunca haksızlıklara ,ölümlere , Pkk yığınaklarına aldırış etmeden , elde ettiklerini bırakmamak için iktidarı başkaları ile paylaşmamak  adına , hala istismarlara devam ediyorlar. Dini siyasi ve şahsi emelleri için kullanarak , fakirliği istismar ederek, idari baskılar yaparak, Güney ve Doğuda Kürt kartı ve diğer bölgelerde suni Milliyetçilik kartı ile oynayarak, yine halkı kandırmanın peşindeler.



MHP 'nin defalarca ''Pkk ayrı şey, Kürt kardeşlerimiz ayrı şey diyerek , pkk ile kürt kardeşlerimizi birbirinden ayırmadıkça bu ülke nefes alamayacaktır.'' demesine rağmen ,hala MHP yi Kürt kardeşlerimizle kavgalı gösterme çabalarının hiç kimseye faydası yoktur. Bu durumu Başbuğ Alparslan Türkeş rahmetli olmadan önce '' Onlar ne kadar Kürtse bizde o kadar Kürdüz. Biz ne kadar Türksek onlarda o kadar Türk'tür '' cümleleri ile açıklamıştır. Ayrıca MHP ' nin Kürt kökenli üyelerini,yönetimlerde çalışanlarını,Kürt kardeşim Diyarbakır İl Başkanı ve vekil adayının o kahramanca mücadelesini nereye koyacağız? Bu istismarlara artık pirim verilmemesi lazımdır.


Birileri makam ,para ve iktidar oyuncakları ile oynarlarken ,Ajanlar her yere çomak sokuyor.Ankara'nın göbeğinde istediği eylemleri Pkk veya Işit veya Dhkp-c veya diğer TC Devleti'nin düşmanı örgütler aracılığı ile ülkemizi kan gölüne çeviriyorlar.


Başkent'in göbeğinde ya 100'e yakın ya da 100'ün üzerinde vatandaşımızı korkunç terör saldırısıyla kaybettik. Terör örgütüyle mücadelede de peyderpey şehitlerimiz gelmeye devam etmekte...
Ne oldu bize ve bu ülkede neler oluyor sorusunu herkes ciddi ciddi kendi vicdanına sorması lazım !


Tüm bu ihanetler gerçekleşirken ,hala iktidarın vekillerine ,ileri gelenlerine,belediye başkanlarına yağ çekenlere şaşırıyoruz. Gözlerini çıkar ve menfaat bürüyenler sayesinde , bu ülkede çok daha adaletsizlikler,ihanetler ve anarşi ile yüz yüze kalmalara devam edeceğiz. 13 küsür yıl meselelerin içinden çıkamayanlara hala bel bağlamak saflık değilde nedir?


Beceriksiz ve milli ruh taşımayan insanlar ,devlet kelimesinin anlamından bihaber olanlar TC Devleti'nin kıymetini bilemezler. Onlar sadece yerler ,malı götürürler ,makam işgal ederler. Bu ülke ileride bu gidişle çok daha patlamalara gebe olacaktır. Terörün her nevisini lanetliyoruz.Ölenler kim olursa olsun Ankara'daki patlamada ve diğer öldürülen bir çok insanın ölümüne sebep olan bu canilikleri lanetliyoruz.Bu TERÖR ve anarşi artık bitmeli.                                                                                


 Ve görünen o ki 13 yıldır başımızda olanlar bu terörü bitiremeyeceklerdir. Sebebi ise ; onlarda böyle bir milli irade yok !!!''Canlı  bombacıların  listesi  elimizde  ,ama  hukuk  devleti  olduğumuzdan  eylem yapmadan  bu teröristleri  tutuklayamıyoruz.  '' diyen  bir  zihniyetten ne bekleyebilirsiniz?  Canlı  bombanın  elindeki  bomba patladığında  zaten canlı  bombacının   parçası kalmaz , onu  nasıl tutuklayacaksınız?  Alah  Türk milletini  ve İslam alemini  korusun. Amin.

Saygılarımla.

C NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39